Ποιοι Κέρδισαν τα Φετινά Βραβεία Ορφέας του Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο LA

Ποιοι Κέρδισαν τα Φετινά Βραβεία Ορφέας του Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο LA

Φωτογραφία: Alex Vacca

Με την εντυπωσιακή τελέτή βραβείων Όρφέας παρουσία Ελλήνων και Αμερικανών καλλιτεχνών έκλεισε τις πύλες του το φεστιβάλ κινηματογράφου του Λος Άντζελες στο Χόλιγουντ τις Καλιφόρνια. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου ακολουθώντας την προβολή της κωμωδίας “Guinness”.

Την βραδιά παρουσίασε η Ελληνοαμερικανίδα Πατρίσια Κάρα, γνωστή στο Αμερικανικό κοινό από το τηλεπαιγνίδι “Deal or No Deal” του NBC.

Η Nia Vardalos παρουσίασε το βραβείο κοινού για ταινία μικρού μήκους που κέρδισε η ταινία
“Her Daisy” του Stefan Georgiou.

Η ίδια ηθοποιός απένημε και το βραβείο για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους στο Νικίτα Χρυσσό για την ταινία “The Grandfather”

O Stratton Leopold απένημε το βραβείο στην κατηγορία καλύτερου Ντοκιμαντέρ στον Δημήτρη Αθιρίδη για την ταινία του “T for Trouble and theSelf Admiration Society”

Ο Stratton Leopold επίσης παρουσίασε το βραβείο της κριτικής επιτροπής για ταινία ντοκιμαντέρ που δόθηκε στην ταινία “Chameleon Beac” του  Adam Schmedes.

Ο Keith Morris των Circle Jerks απένημε το ειδικό βραβείο εκτός συναγωνισμού στην Penelope Spheeris.

Ο Jim Gianopulos απένημε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο “Guinness” του Αλέξη Καρδάρα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης απένημε το ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ για ταινία μεγάλου μήκους στην Κωνσταντίνα Βούλγαρη για την ταινία της ” Valse
Sentimentale”

Τέλος η Marilu Henner έδωσε το βραβείο κοινού  στον James Chressanthis για την ταινία του, “LASZLO & VILMOS”

NO COMMENTS

Leave a Reply