«Καμάκι» στα ελληνικά νησιά το νέο αμερικάνικο ριάλιτι σόου

«Καμάκι» στα ελληνικά νησιά το νέο αμερικάνικο ριάλιτι σόου

Σε έξι ελληνικά νησιά ψάχνουν την τύχη τους   οκτώ «σινγκλ» άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο στο νέο ριάλιτι σόου του αμερικανικού καναλιού E!.
Τέτοια δωρεάν διαφήμιση, ούτε στο όνειρό τους  δε θα μπορούσαν να δούν για τον ελληνικό τουρισμό οι ιθύνοντες του…ΕΟΤ
Από προχθές, το πρώτο επεισόδιο του Perfect Catch (το καμάκι σε ελεύθερη μετάφραση) προβάλλεται  στο E! και θα ακολουθήσουν άλλα έξι. Τις καλύτερες εικόνες από τα πιο διαφημισμένα νησιά του Αιγαίου θα δούνε εκατομμύρια θεατές σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία.
Η παραγωγή του σόου έγινε πριν ένα μήνα στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Πάρο και άλλα δύο νησιά, ενώ ο τελικός γυρίστηκε στην Αθήνα.
Σε κάθε στάση, τέσσερις άντρες και τέσσερις γυναίκες από διάφορες χώρες – νέοι, γυμνασμένοι, ηλιοκαμένοι και σέξι – έψαχναν να βρουν τον/την ιδανικό/ή σύντροφο ή αλλιώς, το τέλειο κελεπούρι. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από την Κάρμεν Ηλέκτρα και άλλα δύο άτομα, αποφάσιζαν στο τέλος του επεισοδίου αν είχαν δίκιο ή όχι.
Όσοι πέρασαν το τεστ, διαγωνίστηκαν μαζί με το ταίρι τους στον τελικό της σειράς στην Αθήνα. Ο νικητής εισέπραξε 50.000 δολάρια και κέρδισε τη συμμετοχή του σε μία φωτογράφηση μόδας.

NO COMMENTS

Leave a Reply