Η Ελένη Μέλο στο Cornhole-The Movie!

Η Ελένη Μέλο στο Cornhole-The Movie!

Η Ελένη Μέλο, μια Αμερικανίδα ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστεί στην ταινία Cornhole- The movie. H ταινία της οποίας ο άντρας της Μέλο, Τim Clarke έχει γράψει το σενάριο και έκανε και της σκηνοθεσία ασχολείται με το Αμερικανικό cult άθλημα Cornhole. Το παιχνίδι που στα ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «Καλαμοκότρυπα» παίζεται στο Cincinnati και ο σκοπός των παικτών είναι να πετάξουν μία σακούλα καλαμποκιού έτσι ώστε να μπει μέσα σε μια τρύπα. Η Ελένη Μέλο στην ταινία υποδύεται την Εβραία Gina “The Gun” Rosenstones, που είναι επαγγελματίας παίκτρια Cornhole από τα έντεκα χρονών. Στο τέλος θα συμμετάσχει στον τελικό του παιχνιδιού με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι είναι έγκυος και μάλιστα δεν ξέρει καν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της ως Cornholer.
Το Cornhole βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής του και σε λίγο καιρό θα κάνει πρεμιέρα. Η ταινία λόγω του είδους της (Mockumentary) αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία και έχουμε την αίσθηση ότι η Ελένη Μέλο θα μπορούσε να γίνει μία νέα Νία Βαρδάλος με ιταλικές επιρροές.
Η Ελένη ζει στο Λος Άντζελες μαζί με τον άντρα της Tim Clarke που είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας. Γεννήθηκε στην πόλη Syracuse της Νέας Υόρκης αλλά έπειτα μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με την οικογένεια της. Ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της Ιταλίδα. Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική βλέποντας τον Έλληνα πατέρα της να συμμετέχει σε θεατρικά της εκκλησίας και έπειτα ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο.

Κάνε click στην εικόνα για να δεις το τρέιλερ της ταινίας.

NO COMMENTS

Leave a Reply