Το 30 Rock της Τίνας Φέι υποψήφιο για 22 ΕΜΜΥ

Το 30 Rock της Τίνας Φέι υποψήφιο για 22 ΕΜΜΥ

Η κωμική σειρά 30 Rock της ελληνοαμερικανίδας Τίνα Φέι με πρωταγωνιστές τους Αλεκ Μπάλντουιν και την ίδια συγκέντρωσε τις περισσότερες υποψηφιότητες για τηλεοπτικά βραβεία Emmy -συνολικά 22. Η σειρά βραβεύτηκε πέρυσι αλλά και πρόπερσι με ΕΜΜΥ καλύτερης κωμικής σειράς.

Εκτός από το 30 Rock, στην κατηγορία της καλύτερης κωμικής σειράς υποψήφιες είναι και άλλες επιτυχημένες σειρές όπως το The Office, το Family Guy και το How I Met Your Mother.

Η σειρά Mad Men συγκέντρωσε 16 υποψηφιότητες και θα ανταγωνιστεί σειρές όπως το Big Love, Damages, Breaking Bad, Dexter, House και Lost.

1 COMMENT

  1. […] “Η κωμική σειρά 30 Rock της ελληνοαμερικανίδας Τίνα Φέι με πρωταγωνιστές τους Αλεκ Μπάλντουιν και την ίδια συγκέντρωσε τις περισσότερες υποψηφιότητες για τηλεοπτικά βραβεία Emmy -συνολικά 22. Η σειρά βραβεύτηκε πέρυσι αλλά… και πρόπερσι με ΕΜΜΥ καλύτερης κωμικής σειράς.Εκτός από το 30 Rock, στην κατηγορία της καλύτερης κωμικής σειράς υποψήφιες είναι και άλλες επιτυχημένες σειρές όπως το The Office, το Family Guy και το How I Met Your Mother.Η σειρά Mad Men συγκέντρωσε 16 υποψηφιότητες και θα ανταγωνιστεί σειρές όπως το Big Love, Damages, Breaking Bad, Dexter, House και Lost.”https://hollywood.greekreporter.gr/?p=998 […]

Leave a Reply