Η Τίνα Φεϊ παρουσιάστρια στα φετινά βραβεία Όσκαρ

Η Τίνα Φεϊ παρουσιάστρια στα φετινά βραβεία Όσκαρ

2Ταλέντα της κωμωδίας όπως οι  Τζέϊσον Μπέϊτμαν, Στήβ Καρέλ, Τίνα Φεϊ και Μπεν Στίλερ θα προσφέρουν το γέλιο στην 82η απονομή των βραβείων Όσκαρ, όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί Μπιλ Μεκάνικ και Άνταμ Σάνκμαν.Το ντεμπούτο του στα φετινά βραβεία θα κάνει ο Τζέϊσον Μπέϊτμαν. Ο Μπεν Στίλλερ έχει εμφανιστεί 5 φορές στα βραβεία Όσκαρ στο παρελθόν , ο Στηβ Καρέλ έχει εμφανιστεί τρεις, ενώ η Τίνα Φέϊ έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι.
Η Ελληνοαμερικανίδα Τίνα Φέϊ υπερείχε με την καθημερινή της συμμετοχή στην τηλεοπτική σατιρική εκπομπή Saturday Night Live και πλέον πρωταγωνιστεί , είναι παραγωγός και σεναριογράφος για την τηλεοπτική κωμωδία 30 Rock.  Φέτος θα την δούμε να συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Στηβ Καρέλ στην ταινία “Date Night” η οποία κυκλοφορεί τον Απρίλιο. Την Τίνα Φέϊ την έχουμε απολαύσει στο παρελθόν σε ταινίες όπως “Mean Girls” και “Baby Mama”.
Ο Μπέϊτμαν είναι υποψήφιος για βραβείο στην ταινία “Up in the Air” αλλά έχει εργαστεί και σε άλλες ανερχόμενες παραγωγές. Στο ενεργητικό του φέρει ταινίες όπως “Juno”, “Forgetting Sarah Marshall”, “Hancock” και “State of Play”,  ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής της καλτ κωμωδίας “Arrested Development”
Τον Στηβ Καρέλ θα τον δούμε στην μεγάλη οθόνη δίπλα στην Τίνα Φέϊ με την ταινία “Date Night” ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τις ταινίες “Despicable Me” και “Dinner for Schmucks”.  Στο παρελθόν τον έχουμε απολαύσει σε ταινίες όπως “The 40 Year-Old Virgin”, “Evan Almighty” , “Dan in Real Life” και “Get Smart”.
Ο Μπεν Στίλερ ολοκλήρωσε την συνέχεια της κωμωδίας “Meet the Fockers Sequel” που θα προβληθεί στις Αμερικάνικες αίθουσες τον Δεκέμβριο, ενώ παράλληλα εργάζεται και σε άλλες παραγωγές. Τον έχουμε απολαύσει σε ταινίες όπως “Empire of the Sun” , “Reality Bites”, “Flirting with Disaster”, “The Royal Tenebaums” , “Meet the Fockers”, “Night at the Museum” , “Tropic Thunder”, “Something about Mary”.
Η Ακαδημία των βραβείων Όσκαρ θα παρουσιάσει τα κιν/γραφικά επιτεύγματα του 2009 την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 στο Kodak Theater του Χόλυγουντ και θα μεταδωθεί ζωντανά από τον τηλεοπτικό δίκτυο ABC με ώρα έναρξης 5μμ(τοπική ώρα), ενώ θα αναμεταδίδεται ταυτόχρονα σε 200 ακόμα χώρες σε όλο τον κόσμο.

NO COMMENTS

Leave a Reply