Σοκαρισμένη η Τζένιφερ Άνιστον από τα σχέδια του Μπραντ Πιτ για το...

Σοκαρισμένη η Τζένιφερ Άνιστον από τα σχέδια του Μπραντ Πιτ για το γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί

jennifer_aniston_John_Aniston_595-e1272784829143Σοκαρισμένη φέρεται να είναι η Ελληνοαμερικανίδα Τζένιφερ Άνιστον μετά τις φήμες ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί καταστρώνουν σχέδια για τον γάμο τους.
Λέγεται μάλιστα ότι η Τζένιφερ είναι συντετριμμένη μη μπορώντας ακόμα να ξεπεράσει την απόρριψη του Μπράν Πητ για τα μάτια της Ατζελίνα. Άτομο από τον στενό της κύκλο φέρεται να είπε ότι η Τζένιφερ σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε τα σχέδια του Μπραντ και της Αντζελίνας να παντρευτούν. «Ηταν σαν να της κάρφωνες μαχαίρι στην καρδιά για δεύτερη φορά».
Ενας φίλος του Μπραντ που μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Us είπε πως ο ηθοποιός θεωρεί την πρώην σύζυγό του αξιολύπητη, μετά από μία πρόσφατη συνέντευξη με φωτογράφηση που παραχώρησε η Τζένιφερ για το τεύχος Μαρτίου του περιδικού Architectural Digest. Σημειώνεται ότι το περιοδικό αυτό είναι το αγαπημένο του Μπραντ.
Η Τζένιφερ και ο Μπραντ παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2005 εξαιτίας της σχέσης του Μπραντ με την Αντζελίνα. Η σχέση αυτή άρχισε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας.

NO COMMENTS

Leave a Reply