Έλληνας ο παρτενέρ – χορευτής της Bristol Palin!

Έλληνας ο παρτενέρ – χορευτής της Bristol Palin!

Bristol PalinΗ Bristol Palin κατέλαβε την τρίτη θέση στο Dancing With The Stars της Αμερικής ενθουσιάζοντας το κοινό. “Έχω τόσες πολλές καλές αναμνήσεις από αυτό το διαγωνισμό,” είπε η Palin. «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία».  Τις καλύτερες αναμνήσεις έχει με τον παρτενέρ της στο σόου τον όμορφο Ελληνο-Αμερικανό, Mark Ballas.  O Mark Ballas από το 2007 εντυπωσιάζει τους κριτικούς και το κοινό της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής.
O Mark σε ηλικία των 4 ετών, εντάχθηκε στο Italia Conti, Ακαδημία της Δραματικής Τέχνης, όπου σπούδασε στο τραγούδι, στο χορό και στην υποκριτική. Όταν ήταν 10 ετών, έγινε Πρωταθλητής του Juvenile Ballroom της Βρετανίας, στους Χορούς της Λατινικής Αμερικής. Το 2005, του απονεμήθηκε ο τίτλος “Performer of the Year”. Στη συνέχεια κέρδισε πρωτάθλημα στο The British Open, ενώ με παρτενέρ την Julianne Hough , κέρδισε το Junior Latin American Dance Πρωτάθλημα και το χρυσό μετάλλιο στους Junior Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην οικογένεια του Μark υπάρχουν αρκετοί χορευτές. Ο πατέρας του ήταν επαγγελματίας χορευτής όπως και ο παππούς του, ο Γιώργος Μπάλλας, ο οποίος απέκτησε και διαχειρίστηκε μια σχολή χορού στο Χιούστον, 64.000 τετραγωνικών μετρων. Είναι η μεγαλύτερη σχολή χορού στον κόσμο και ονομάζεται Dance City USA, με 125 άμισθους εκπαιδευτικούς.
Ta σχέδια του Μark για το εγγύς μέλλον, είναι η περιοδεία του με το συγκρότημα Burn the Floor. Η περιοδεία έχει το εξής προγραμα:  Raleigh, NC (30 Νοεμβρίου.-5 Δεκεμβρίου.),  Houston, TX (14-19 Δεκεμβρίου), και Pittsburgh, PA (28 Δεκέμβριοy έως 2 Ιανουαρίου). Η επίδειξη έγινε, σε σκηνοθεσία και χορογραφία του Jason Gilkison, και συνδυάζει Latin και Ballroom χορούς.

NO COMMENTS

Leave a Reply