Ο Ζακ σε …γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό “GQ”

Ο Ζακ σε …γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό “GQ”

Στην μπανιέρα του βούτηξε ο Ζακ Γαλιφιανάκης, παρέα με… παπάκια, τα οποία κάλυπταν ό,τι ήταν απαραίτητο. Αυτή τη φορά πόζαρε για το περιοδικό «GQ» αφήνοντας και πάλι τους θαυμαστές του άφωνους με τα καμώματά του.

Πίσω από την κάμερα βρισκόταν ο γνωστός φωτογράφος Martin Schoeller, ο οποίος φαίνεται να πρότεινε το θέμα για τη εν λόγω φωτογράφηση, που αποδεδειγμένα κέντρισε το ενδιαφέρον του Γαλιφιανάκη.

Ετσι σε λίγες ημέρες ο ταλαντούχος κωμικός παρουσιάζεται γυμνός και εκτεθειμένος στο κοινό του. Σε μία από τις φωτογραφίες εμφανίζεται φορώντας μποξεράκι και φανελάκι, ενώ δίπλα του βρίσκονται σκόρπια πορνοπεριοδικά.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αντρικό περιοδικό, ο πασίγνωστος σταρ μίλησε για τη νέα του ταινία, το sequel του επιτυχημένου «Hangover», στο οποίο ακόμα μία φορά η αντροπαρέα θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές γέλιου.

Αυτή την περίοδο ο 41χρονος κωμικός είναι αρκετά απασχολημένος, αφού εκτός από την προώθηση του «Hangover II» πρωταγωνιστεί και στη σειρά του HBO «Bored to death», ενώ έχει και τα γυρίσματα της πολιτικής κωμωδίας «Southern Rivals», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Γουίλ Φέρελ.

NO COMMENTS

Leave a Reply