Διάσημοι Γερμανοί Παρουσιαστές Μιλούν για την Ελληνική Κρίση απο τα Όσκαρ

Διάσημοι Γερμανοί Παρουσιαστές Μιλούν για την Ελληνική Κρίση απο τα Όσκαρ

Οι Γερμανοί παρουσιαστές Steven Gätjen και Annemarie Warnkross μας μιλούν για την ελληνική κρίση απο τα Όσκαρ

Τους συναντήσαμε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ μία ημέρα πριν την τελετή απονομής. Ηταν αδύνατο να αντισταθούμε και να μην τους ρωτήσουμε για την Έλλαδα, την κρίση, αλλα και το πως παρουσιάονται οι Έλληνες στα Γερμανικά media. Ο Steven Gätjen και η  Annemarie Warnkross, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του διάσημου Γερμανικού καναλιού Prosieben  μας μίλησαν με χαρά και μας είπαν τη γνώμη τους για την κρίση αλλά και τον πόλεμο μεταξύ ελληνικών και Γερμανικών Μ.Μ.Ε.

Ο Steven Gätjen, τόνισε ότι η κρίση είναι παντού όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και ότι επίσης πρέπει να ζούμε με τα χρήματα που αποκτούμε οι ίδιοι και όχι να σπαταλούμε χρήματα που δεν έχουμε. Επίσης χαρακτήρισε την τεταμένη σχέση Ελλάδας και Γερμανίας κάτι που θα συναντούσαμε σε “παιδικό σταθμό”.   Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη:

Η φανταχτερή Annemarie Warnkross που και αυτή βρίσκεται στο Λος Άντζελες για να καλύψει τα Όσκαρ, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο έχει τη δική της εκπομπή (RED) στο Prosieben μας μίλησε για τη σκληρή πλευρά της Μέρκελ αλλα και το πως νιώθει που κάποια από τα χρήματα που πληρώνει σε φόρους πάνε ως δάνειο στην Ελλάδα. Επίσης παραδέχτηκε ότι στη Γερμανία αρκετοί αστειεύονται με την κατάσταση της Ελλάδος αλλά τόνισε οτι δεν υπάρχουν αρνητικα συναισθήματα για τους Έλληνες. Δείτε τη συνέντευξη:

Και οι δύο παρουσιαστές τόνισαν ότι θα επισκεφτούν την Ελλάδα το καλοκαίρι και αστειευόμενοι είπαν “ελπίζουμε να μη μας επιτεθείτε απλώς επειδή είμαστε Γερμανοί.”