Εκρηκτική συνεργασία μεταξύ Mike “The Situation” και Alki David

Εκρηκτική συνεργασία μεταξύ Mike “The Situation” και Alki David

Μετά απο ένα σύντομο πέρασμα σε κέντρο αποτοξίνωσης  ο Mike Sorrentino γνωστός και ως “The Situation” απο το πετυχημένο reality show “Jersey Shore” ξεκίνησε την δική του εκπομπή με φάρσες σε συνεργασία με την FilmOn.TV. Ιδιοκτήτης του  Live Streaming Internet Television Platform είναι ο εκκεντρικός Ελληνο – Βρετανός δισεκατομμυριούχος Alki David.

Ο Mike απο τότε που βγήκε απο την αποτοξίνωση έχει δημιουργήσει την δικιά του εκπομπή η οποία επικεντρώνεται σε τολμηρούς fans που συμμετέχουν σε τρελές φάρσες, τις οποίες αφού πρώτα μαγνητοσκοπήσουν τις στέλνουν στην εκπομπή. Για τις φάρσες κάθε συμμετέχον μπορεί να κερδίσει απο 500$ έως και 5.000$.

Κάποιες απο τις φάρσες είναι βασισμένες σε κατορθώματα του ίδιου του Mike, όπως το να χτυπούν οι συμμετέχοντες το κεφάλι τους στον τοίχο, ενώ υπάρχουν κι άλλες που είναι ακόμα πιο άγριες απο αυτό.

Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει νέες πλάκες καθώς και τα πιο τρελά βίντεο που έχουν σταλεί στην εκπομπή απο τηλεθεατές. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει σήμερα 19 Απριλίου απο την FilmOn.

“Η FilmOn είναι το τέλειο μέρος για μένα να δουλεύω γιατί μπορώ να γίνω όσο τρελός θέλω. Είμαι ενθουσιασμένος που εργάζομαι σε ένα περιβάλλον χωρίς λογοκρισία και μπορώ να δω μέχρι που είναι ικανή να φτάσει η εκπομπή μου.” είπε ο Μike.

Σε δήλωση του επίσης ο Alki David είπε: “Η FilmOn αυξάνεται συνεχώς και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο “The Situation” θα είναι πλέον μέρος της ομάδας μας. Το Show του θα είναι κάτι το οποίο δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.”

Ο Star του “Jersey Shore” ο οποίος πρόσφατα βγήκε απο την αποτοξίνωση παραδέχτηκε ότι ζήτησε βοήθεια εθελοντικά για να ξεπεράσει το πρόβλημα της εξάντλησης που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα του “Jersey Shore.”

Όλοι μιλούν για μία εκρηκτική συνεργασία μεταξύ των δυο αντρών.

NO COMMENTS

Leave a Reply