Δίδυμες Ελληνίδες στο νέο διαφημιστικό της BlackBerry

Δίδυμες Ελληνίδες στο νέο διαφημιστικό της BlackBerry

Η Maria και η Helena Mehalis πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό της BlackBerry, που έχει ως στόχο την προώθηση της νέας τεχνολογίας BlackBerry Balance που δίνει τη δυνατότητα στα smartphones και στα tablets να χρησιμοποιηθούν και για επαγγελματική αλλά και προσωπική χρήση χωρίς κανένα περιορισμό.

Οι δύο αδερφές παρουσιάζονται ως μία κοπέλα με το όνομα Emma, η οποία εμφανίζεται σε δύο εκδοχές, την «εργαζόμενη Emma» και την «Emma στην προσωπική ζωή».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι δύο αδερφές δουλεύουν μαζί. Σε ηλικία 4 ετών συμμετείχαν στην πρώτη τους εμπορική διαφήμιση και έπειτα έγιναν μέλη του Σωματείου των Αμερικανών Ηθοποιών (Screen Actors Guild). Μερικά χρόνια αργότερα είχαν και μια guest εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά «Gossip Girl».

Οι νεαρές Ελληνοαμερικανίδες έγιναν ευρέως γνωστές στον κόσμο του Διαδικτύου και έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικά δημοφιλές μουσικό κανάλι στο YouTube, όπου και τραγουδούν ως μουσικό συγκρότημα με το όνομα «HelenaMaria». Το συγκρότημα τους, «HelenaMaria», χαρακτηρίζεται κυρίως από indie pop/rock ήχους.

Γεννημένες στο New Brunswick του New Jersey, η Maria και η Helena μεγάλωσαν σε μία οικογένεια με ελεύθερο πνεύμα, όπως δηλώνουν οι ίδιες, και σε ένα περιβάλλον που προωθούσε την καλλιτεχνική έκφραση. Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησαν μαθήματα πιάνου ενώ συμμετείχαν παράλληλα και στην χορωδία της εκκλησίας.

Πριν μερικούς μήνες, το ελληνικό δίδυμο κυκλοφόρησε νέο μουσικό βίντεο με τίτλο «Knock-Out».

1 COMMENT

  1. δεν είναι ακριβώς Ελληνίδες.. δεν ξέρουν καν ελληνικά. προφανώς κάποια προγιαγιά ή κάτι τέτοιο (οπως οι ίδιες έχουν πει)

Leave a Reply