Η Νία Βαρντάλος γράφει βιβλίο για υιοθεσίες

Η Νία Βαρντάλος γράφει βιβλίο για υιοθεσίες

Η Νία Βαρντάλος, γνωστή απο την επιτυχημένη ταινία “My Big Fat Greek Wedding”, υπέγραψε συμβόλαιο με τον εκδοτικό  οίκο HarperOne για την έκδοση βιβλίου με θέμα την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα την υιοθεσία ενός 3χρονου κοριτσιού την οποία έκανε μετά απο 10 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να αποκτήσει παιδί.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Hollywood το βιβλίο δεν θα μιλάει μόνο για τα τελευταία 10 χρόνια στην ζωή της Βαρντάλος, αλλά θα αναφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδί, κάτι το οποίο η Βαρντάλος πιστεύει πως το κοινό θα βρει ενδιαφέρον καθώς η διαδικασία μιας υιοθεσίας μπορεί να είναι πολύ περίπλοκη.

Ο υπεύθυνος εκδόσεων του HarperOne, Mark Tauber δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά το θέμα της υιοθεσίας. Πιστεύουμε οτι η ιστορία της Νία και όλα όσα θα αναφέρονται στο βιβλίο θα βοηθήσουν πολύ κόσμο”.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013 και λίγες μέρες πρίν τον Μάιο που είναι ο μήνας υιοθεσιών. Εκτός απο την συγγραφή του βιβλίου τον τελευταίο καιρό η Βαρντάλος ετοιμάζει και ένα κωμικό Show στο κανάλι ABC.

NO COMMENTS

Leave a Reply