Ο Chris Diamantopoulos στο cast της νέας ταινίας “Empire State”

Ο Chris Diamantopoulos στο cast της νέας ταινίας “Empire State”

Σύμφωνα με το Deadline.com μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Moe  στην ταινία “Three Stooges” ο Chris Diamantopoulos προσχώρησε στο cast μιας νέας απερχόμενης ταινία με τίτλο “Empire State”.

Συμπρωταγωνιστές του Diamantopoulos θα είναι οι: Dwayne “The Rock” Johnson, Emma Roberts και ο Liam Hemsworth. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Dito Montiel ενώ το σενάριο υπογράφει ο Adam Mazer. Παραγωγοί είναι οι: David Hoberman, Todd Lieberman, George Furla και ο Randall Emmett.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει τρείς ακόμα Ελληνοαμερικάνοι παραγωγοί, οι: Sandy Kyrkostas, Theo Kyrkostas και ο Chris Potamitis.

Η ταινία επικεντρώνεται σε δύο παιδικούς φίλους οι οποίοι σχεδιάζουν να ληστέψουν ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο θεματοφύλακα. Ο Diamantopoulos υποδείεται έναν αστυνόμο-μαφιόζο ο οποίος θα καταλάβει πως πίσω απο αυτή την ιστορία κρύβονται οι δυο φίλοι, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι πιστεύουν πως ήταν μια εγκληματική συνωμοσία.

Ο Diamantopoulos είναι γνωστός στο Brodway και στην Αμερικανική τηλεόραση, ενώ τώρα με την ταινία “The Three Stooges” κατάφερενα μπεί στην λίστα με τους καλύτερουσ ηθοποιούς.

Ο Ελληνοκαναδός ηθοποιός έχει γεννηθεί στο Τορόντο και μεγάλωσε μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Καναδά, ενώ η πρώτη του γλώσσα ήταν τα ελληνικά. Η καριέρα του ξεκινά σε ηλικία μόλις 9 ετών όπου άρχισε να κάνει κάποιες διαφημίσεις και να ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο. Στα 18 του φεύγει απο το σπίτι για να παίξει σε Εθνικές Αμερικανικές σειρές, έτσι κατέλειξε στο Brodway. Τώρα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσασε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες για να παίξει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

NO COMMENTS

Leave a Reply