Καλοκαιρινή περιοδεία και νέο μουσικό άλμπουμ απο τους Everclear

Καλοκαιρινή περιοδεία και νέο μουσικό άλμπουμ απο τους Everclear

Προς τις Η.Π.Α οδέυουν αυτόν τον μήνα οι Everclear ως μέρος της καλοκαιρινής τους περιοδείας για το 2012. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ροκ και εναλλακτικού τύπου μουσική καθώς και άλλα διάσημα συγκροτήματα τα οποία έκαναν τρομερή επιτυχία στη δεκαετία του ’90: Sugar Ray, Lit, Gin Blossoms, και Marcy Playground.

Την ίδια στιγμή, και περίπου στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο τους μουσικό άλμπουμ με τίτλο “Invisible Stars”. Ο Ελληνοαμερικανός τραγουδιστής του συγκροτήματος Art Alexakis σε πρόσφατη συνέντευξη του εξήγησε γιατί χρειάστηκαν 6 χρόνια για να δηνιουργήσει το συγκρότημα νέα τραγούδια.

“Δεν έγραφα για μερικά χρόνια. Πέρασα δύσκολα. Ο τελευταίος μας δίσκος κυκλοφόρησε το 2006, μετά έκανα ένα διάλειμμα. Η μητέρα μου πέθανε, είχα κάποια οικονομικά προβλήματα, διαζύγια και τέτοιου είδουσ προβλήματα και απλά δεν ένιωθα πως ήμουν σε θέση να γράψω τραγούδια”.

Η καλοκαιρινή τους περιοδεία ξεκινάει απο τις Η.Π.Α και συγκεκριμένα τη Saratoga στις 28 Ιουνίου, στην συνέχεια κατευθείνεται στο ελληνικό θέατρο του Λος Άντζελες στις 29 Ιουνίου και έπειτα η περιοδεία συνεχίζεται σε ολόκληρη την χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site : http://www.everclearonline.com/

NO COMMENTS

Leave a Reply