Το καταφύγιο των Brangelina στη Σαντορίνη

Το καταφύγιο των Brangelina στη Σαντορίνη

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του χόλυγουντ στην Ελλάδα το καταφύγιο του χολυγουντιανού ζεύγους Μπράντ Πιτ- Αντζελίνας Τζολί είναι το Perivolas Hideaway. Ένας επίγειος παράδεισος, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Το μέρος είναι προσβάσιμο μόνο με ελικόπτερο και σκάφος. Τι κι αν ο ελληνικός τύπος όργωσε την Σαντορίνη για ένα τους πλάνο; Το ζεύγος ήταν σίγουρο ότι κανείς δεν θα τους εντοπίσει και διασκέδαζε το ανθρωποκυνηγητό στην Σαντορίνη.

Η συγκεκριμένη βίλα δημιουργήθηκε στα ερείπια παλιού εργοστασίου εξόρυξης ελαφρόπετρας και βρίσκεται σε ένα ονειρεμένο τοπίο που αποπνέει κάτι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό: «Και μόνο η τοποθεσία κάνει τη συγκεκριμένη βίλα ξεχωριστή», λένε αυτόπτες μάρτυρες. Στη βίλα Perivolas Hideaway, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί χαίρονται τη διαμονή τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και ενοχλητικούς παπαράτσι. Λέγεται μάλιστα ότι καταφτάνουν στο κατάλυμα της Θηρασιάς με ιδιωτικό γιοτ μαζί με τα έξι παιδιά τους, μια κουστωδία από νταντάδες και μια ολόκληρη λίστα απαιτήσεων, όπως η στα όρια της εμμονής χαμηλοθερμιδική διατροφή. Κάποιοι θέλουν τη δημοφιλή ηθοποιό να κάνει πολύωρη ηλιοθεραπεία φορώντας σκούρα γυαλιά και πλατύγυρο καπέλο και τον Μπραντ σε ρόλο τρυφερού μπαμπά να ασχολείται όλη τη μέρα με τα παιδιά. Το γεγονός ότι ο χώρος παραμένει άγνωστος στους παπαράτσι κάνει τους εξαιρετικά ανήσυχους Μάντοξ, Σάιλο, Παξ και Σαχάρα να παίζουν ανενόχλητοι. «Οι ιδιοκτήτες του οικήματος δεν έχουν επιδιώξει ποτέ τη δημοσιότητα, ειδικά γι’ αυτόν τον λόγο. Αποφεύγουν την προβολή του χώρου και δεν μιλούν ποτέ για τις επώνυμες αφίξεις στο Perivolas Hideaway», ισχυρίζονται οι γνωρίζοντες.

Το μέρος φαίνεται λοιπόν ότι ενδύκνειται για χαμηλών τόνων και ήρεμες διακοπές μακριά από τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.
(πηγή: Πρώτο θέμα)

NO COMMENTS

Leave a Reply