Το σίκουελ των “300” ξαναβαπτίστηκε

Το σίκουελ των “300” ξαναβαπτίστηκε

Άλλη μια ταινία με θέμα την ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας ετοιμάζει το Χόλυγουντ, σίκουελ των “300” του Ζακ Σνάιντερ σχετικά με τη μάχη των Θερμοπυλών.Έξι χρόνια μετά, προτιμώντας και πάλι ένα ακυκλοφόρητο κόμικ του Φρανκ Μίλερ, οι παραγωγοί δίνουν εντολή για τη δημιουργία του “300: Battle of Artemisia” το οποίο θα διηγείται τα γεγονότα που συνέβαιναν παράλληλα με τη μάχη των Θερμοπυλών, αναφερόμενοι στη ναυμαχία του Αρτεμισίου.

Επειδή όμως η ταινία θα επικεντρώνεται περισσότερο στο πρόσωπο του Ξέρξη παρά στα κατορθώματα των Ελλήνων, όπως συνέβη στους “300”, το όνομα “300: Battle of Artemisia” απορρίφθηκε και αντικαταστάθηκε με το “300: Rise of An Empire”. Πιθανώς θα δούμε λίγο απ’ όλα, λίγο από τη μάχη των Θερμοπυλών που λάμβανε χώρα ταυτόχρονα με τη ναυμαχία του Αρτεμισίου και ίσως το στόρι να επεκταθεί και στη μείζονος σημασίας ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Το βαρύ make up του Πέρση βασιλιά θα φορέσει για ακόμα μία φορά ο Rodrigo Santoro, ενώ στο πλευρό του θα δούμε και την Eva Green, τον Sullivan Stapleton στο ρόλο του Θεμιστοκλή και τον Jack O’ Connell (γνωστό από τη σειρά Skins).

NO COMMENTS

Leave a Reply