Πρεμιέρα για τον “Σπάρτακο” : Τι μας είπαν οι συντελεστές για την...

Πρεμιέρα για τον “Σπάρτακο” : Τι μας είπαν οι συντελεστές για την 3η σεζόν (video)

Spartacus_Premiere_Season_3_Red_Carpet_liam_McIntyreΣτην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς “Spartacus”, η οποία έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό και στη χώρα μας, βρέθηκε ο απεσταλμένος του Greek Reporter Αναστάσιος Παπαποστόλου, o οποίος και μίλησε με τους συντελεστές της σειράς για τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν, την ελληνική “καταγωγή” του  Starz TV Series αλλά και την φήμη πως με την ολοκλήρωση του “Spartacus” θα δούμε ένα νέο spinoff βασισμένο στο χαρακτήρα του Καίσαρα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις με τον τηλεοπτικό “Σπάρτακο”, κατά κόσμον Liam McIntyre, τον δημιουργό της σειράς, Steven S. DeKnight αλλά και τους ηθοποιούς Manu Bennett, Todd Lasance, Christian Antidormi, Cynthia Addai-Robinson, Gwendoline Taylor.

Σχετικά με το “Spartacus: War of the Damned” :
Ο Σπάρτακος, ένας πολεμιστής από την Θράκη που αιχμαλωτίστηκε και έγινε σκλάβος, τον οποίο ενσαρκώνει ο Liam McIntyre, γίνετε ο μονομάχος γνωστός ως “Bringer of Rain”. Μετά τον θάνατο της γυναίκας του “Sura” διψασμένος για εκδίκηση ξεσήκωσε τους μονομάχους να σπάσουν τις αλυσίδες της σκλαβιάς και να διεκδικήσουν την ελευθερία, νικώντας τις λεγεώνες του Ρωμαίου πραιτοριανού Γάιου Γλαύδιου.

Τώρα πια έχει συγκεντρώσει ένα στρατό από χιλιάδες επαναστατημένους. Γνωρίζει πως δεν είναι υπεύθυνος μόνο για τις ζωές και την ελευθερία αυτών των ανθρώπων, αλλά θα πρέπει να συνεχίζει να τους εμπνέει να πολεμήσουν για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους απέναντι στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Η τρίτη σεζόν της σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου στο Starz.

NO COMMENTS

Leave a Reply