Ελληνικό παγωμένο γιαούρτι με γεύση λεμόνι από τα Ben & Jerry’s

Ελληνικό παγωμένο γιαούρτι με γεύση λεμόνι από τα Ben & Jerry’s

ht_liz_lemon_yogurt_jef_130201_wmain1Την χρονιά που πέρασε τα Ben & Jerry’s βγάλανε στην αγορά μια σειρά από παγωμένα γιαούρτια με διάφορες γεύσεις που άρεσαν πολύ. Φέτος η γνωστή εταιρία προώθησε μια ένα νέο ελληνικό παγωμένο γιαούρτι με γεύση λεμόνι.

Το νέο αυτό γιαούρτι ονομάστηκε Liz Lemon από τον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Ελληνοαμερικανίδα Tina Fey στο “30 Rock”. Η εταιρία μάλιστα διάλεξε να παρουσιάσει την νέα γεύση την Πέμπτη το βράδυ ώστε να συμπέσει με το τέλος της σειράς.Ενώ και στη συσκευασία απεικονίζεται η Tina Fey περιτριγυρισμένη από λεμόνια.

Ο διευθυντής marketing της Ben & Jerry’s μίλησε για το νέο προϊόν της εταιρίας λέγοντας πως “Πάντα ψάχνουμε να βρούμε έναν διασκεδαστικό τρόπο να προωθήσουμε μια νέα γεύση των Ben & Jerry’s, έτσι όταν η ομάδα του R&D μας πρότεινε ένα ελληνικό γιαούρτι με βάση το λεμόνι ένα μόνο όνομα μας ήρθε στο μυαλό.” .

Να πούμε πως την Πέμπτη προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του “30 Rock” μετά από εφτά χρόνια προβολών μέσα από το δίκτυο του NBC. Ο χαρακτήρας όμως της Tina Fey θα ακολουθήσει τη δική του πορεία καθώς το “Liz Lemon” τώρα ξεκινά την “καριέρα” του στα ψυγεία των καταστημάτων.

NO COMMENTS

Leave a Reply