Ελληνοαμερικανός πρωταγωνιστεί σε θεατρικό για τον Steve Jobs

Ελληνοαμερικανός πρωταγωνιστεί σε θεατρικό για τον Steve Jobs

tn-500_agony-ecstasy-steve-jobs_2-300x240Ο Ελληνοαμερικανός Alex Lyras πρωταγωνιστεί στο “The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs”, ένα θεατρικό έργο για τον ιδρυτή της Apple.

Το θεατρικό, το οποίο έχει περιοδεύσει στις Η.Π.Α., έρχεται και στο Hollywood, στις 20 Φεβρουαρίου στο θέατρο  Asylum. Η πλοκή του έργου, σύμφωνα με την περίληψη που μπορεί να δει κανείς στο Broadwayworld.com, εστιάζει στην “διαμάχη” σχετικά με την παγκοσμιοποίηση, την άνοδο, την πτώση αλλά ναι την αναγέννηση της Apple και πως τελικά η ζωή και οι εμμονές του Jobs επηρέασαν τις ζωές μας. Πιάνει το νήμα από την αρχή και ακολουθεί την πορεία των προϊόντων της εταιρίας από τα εργοστάσια της Κίνας, όπου εκατομμύρια μοχθούν για να γίνουν τα i-phone και τα i-pad, μέχρι την αγορά όπου πωλούνται.

Ο Lyras έχει παίξει σε σκηνές τόσο της Νέας Υόρκης όσο και του Λος Άντζελες. Η πρώτη του “solo” εμφάνιση ήταν “desperelics” και οδήγησε σε μια συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Είναι παραγωγός αλλά και ηθοποιός επίσης στην “Mona”, η οποία βραβεύθηκε ως καλύτερη ταινία στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μαλιμπού. εμφανίζεται επίσης στο αναμενόμενο “Heterosexuals”, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του οποίου είναι ο Robert McCaskill, ο σκηνοθέτης δηλαδή του “The Agony and the Ecstasy of Steve Jobs” όπως θα παρουσιαστεί στο Λος Άντζελες.

Όπως είπαμε το θεατρικό θα ξεκινήσει παραστάσεις στις 20 Φεβρουαρίου κάθε Τετάρτη στις 20:00 και θα συνεχίσει παραστάσεις έως και τις 10 Απριλίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply