Βίντεο: Η Nia Vardalos για την υιοθέτηση της κόρης της και το...

Βίντεο: Η Nia Vardalos για την υιοθέτηση της κόρης της και το νέο βιβλίο “Instant Mom”

Nia_Vardalos_Interview_AdoptionΣε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Greek Reporter η Nia Vardalos μιλά για την διαδικασία υιοθεσίας της κόρης της και αλλά και για το νέο της βιβλίο “Instant  Mom”.  Η Ελληνοαμερικανή ηθοποιός μίλησε και για το “Left Overs” το νέο σενάριο που γράφει για την Paramount , όπως επίσης και για την ζωή της μετά την μεγάλη επιτυχία του “Γάμος αλά Ελληνικά”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη:

Σχετικά με το βιβλίο “Instant Mom”

Η Nia Vardalos πάντα πίστευε πως ήταν προορισμένη για να γίνει μητέρα, ωστόσο η “Μητέρα Φύση” αλλά και η σύγχρονη ιατρική δεν της το επέτρεψαν. Έτσι πήρε μια απόφαση που εξέπληξε φίλους, οικογένεια, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό, αποφάσισε και υιοθέτησε ένα παιδί προσχολικής ηλικίας. Η ““Instant Mom”, η “επειγόντως”  μητέρα δηλαδή, είναι η Nia Vardalos, ξεκαρδιστική και συγκινητική, μα κυρίως αληθινή μας διηγείται το χρονικό της προσπάθειάς της να γίνει μητέρα.

Με πνεύμα ειλικρίνειας αλλά και με το χαρακτηριστικό της ύφος  περιγράφει τον δύσκολο δρόμο που είχαν να διανύσουν μαζί με την σύζυγο του Ian Gomez για να γίνουν γονείς, πως  βρήκαν την κόρη τους και ότι συνέβη έπειτα. Η γνωστή ηθοποιός αφιερώνει ένα κομμάτι του βιβλίου της για το πώς μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί και δίνει επίσης καινοτόμες λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια νέα μητέρα, για πρακτικά θέματα όπως ο ύπνος ή η προσωπική φροντίδα.

Στο βιβλίο της η ηθοποιός μοιράζεται τη χαρά της μητρότητας , ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει την αισιοδοξία και την επιμονή της προκειμένου να γίνει μητέρα, άμεσα (instant)..

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα αμερικανικά βιβλιοπωλεία, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο και στο Amazon.

NO COMMENTS

Leave a Reply