Η Maria Menounos πρωταγωνιστεί στο “Adventures of Serial Buddies”

Η Maria Menounos πρωταγωνιστεί στο “Adventures of Serial Buddies”

ΗMV5BMzExNzUxNjQzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTEzMjc1OA@@._V1._SX640_SY894_-214x300 οικοδέσποινα του Extra TV,  Maria Menounos, είναι επικεφαλής του τελευταίου project της για την μεγάλη οθόνη με τίτλο “Adventures of Serial Buddies”.  Η πολυτάλαντη ελληνοαμερικανίδα δεν είναι μόνο η πρωταγωνίστρια της νέας αυτής ταινίας, αλλά συμμετέχει επίσης και στην παραγωγή.

Η ταινία επικεντρώνεται στον Gregory, έναν αφοσιωμένο καθολικό που θέλει να σκοτώνει διαβολικούς ανθρώπους θέλοντας να τους εξασφαλίσει την είσοδο στον παράδεισο, και τον Gary, έναν εργαζόμενο σε κατάστημα που φτιάχνει τρόπαια και θέλει να σκοτώνει πιθανούς νικητές τρόπαιων. Από την άλλη ο Graham, βοηθός του Gary, θα έκανε τα πάντα για να γίνει ο ίδιος κατασκευαστής τροπαίων, ενώ ο  Vinny Van Go ακολουθεί μια επικίνδυνη διαδρομή μόνο και μόνο για να κάνει φίλους. Μια τυχαία συνάντηση αυτών των τεσσάρων θα είναι η αφορμή για να ενώσουν της “δυνάμεις” τους και να ξεκινήσει ένα περιπετειώδες, ανόητο και άκρως ξεκαρδιστικό road trip.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Christopher Lloyd, Beth Behrs, Henry Winkler (ως αφηγητής), Artie Lange, Kathie Lee Gifford και Chris McDonald, ενώ το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο σύντροφος της Maria Menounos, Keven Undergaro.

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer του Adventures of Serial Buddies” που θα παρουσιαστεί στις 8 Μαρτίου σε επιλεγμένες αίθουσες στην Αμερική.

NO COMMENTS

Leave a Reply