Το Greek Reporter οργανώνει “Oscar Party” !

Το Greek Reporter οργανώνει “Oscar Party” !

Oscars-PartyΤο Greek Reporter σε συνεργασία με την νούμερο 1 εταιρία “πράσινων” καθαριστικών προϊόντων, Earth Friendly Products, οργανώνουν βραδιά  στην οποία θα γίνει προβολή των Όσκαρ και θα ακολουθήσει πάρτι..

Η είσοδος στο πάρτι είναι ανοιχτή για όσους επιθυμούν να δούνε την βραδιά των όσκαρ , να κάνουν νέους φίλους και να διασκεδάσουν  σε μια “ελληνική” βραδιά, ένα “Greek and Green party” !!

Όποιος παραβρεθεί θα έχει την δυνατότητα να διασκεδάσει με ελληνική και όχι μόνο μουσική, στα διαλλείματα της τελετής, ενώ μετά την τελετή τα ντεσιμπέλ θα ανέβουν και η βραδιά θα εξελιχθεί σε ένα πραγματικό ελληνικό πάρτι.

Ποτά και φαγητό θα είναι πλούσια σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ κυρίαρχο κοκτέιλ θα είναι το “Ouzito”, το ελληνικό Mojito φτιαγμένο με ούζο!!

Επίσης ένα ειδικό πράσινο χαλί, φτιαγμένο από τα βραβευμένα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της Earth Friendly Products, θα έχει τοποθετηθεί μόνο για εσάς, ώστε να βγάλετε στην επιφάνεια τον star  που κρύβεται μέσα σας και να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook, https://www.facebook.com/events/482096448516461

NO COMMENTS

Leave a Reply