Ο John Stamos πρωταγωνιστής στην δραματική σειρά “I Am Victor”

Ο John Stamos πρωταγωνιστής στην δραματική σειρά “I Am Victor”

John-Stamos-10073503-1-402-300x300Ο John Stamos, τον οποίο πρόσφατα είδαμε στην κωμική σειρά του NBC  “The New Normal”, σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει στον “πιλότο” της νέας σειράς “I Am Victor”.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbo που πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει και το οποίο επικεντρώνεται στον Victor Port, έναν πολύ ισχυρό δικηγόρο με μια μοναδική οπτική όσον αφορά τις σχέσεις. Ο John Stamos πρόκειται να υποδυθεί τον Port στο πιλοτικό επεισόδιο της σειράς, τον οποίο και περιγράφει ως “γοητευτικό, ξεδιάντροπο, άμεσο, αυθόρμητα λέει αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται αλλά δεν τολμούν να πουν.”. Ενώ η σειρά ήδη έχει αρχίσει να συγκρίνεται με την δημοφιλή σειρά “House” που προβαλλόταν από το τηλεοπτικό κανάλι FOX.

Η νέα σειρά “I Am Victor” πρόκειται να προβληθεί από την Universal Television, ενώ την παραγωγή αλλά και το σενάριο υπογράφει ο  Mark Goffman, ο οποίος συμπεριλαμβάνει στο βιογραφικό του και το “The West Wing”. Επίσης για την σειρά έχουν συμφωνήσει οι Katie Jacobs, Daniel Rappaport, Meghan Lyvers, Nesbo και Nicolas Salomonsson.

Η σειρά βρίσκεται ακόμα σε πιλοτικό στάδιο, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε σχεδιάζεται να κάνει πρεμιέρα.

NO COMMENTS

Leave a Reply