Το νέο ελληνικό τατουαζ του Justin Bieber

Το νέο ελληνικό τατουαζ του Justin Bieber

Justin_Bieber_Greek_Tattoo_new

Ο  Justin Bieber έκανε ένα νέο τατουάζ και πρόκειται για το ελληνικό γράμμα “X”.

Ο Καναδός τραγουδιστής παρουσίασε τη Δευτέρα το νέο του τατουάζ και αν και είναι μόνο 18 χρονών πρόκειται για το 12ο τατουάζ που κάνει.

Σύμφωνα με το βρετανικό site “Daily Mail” το νέο απόκτημα του Bieber είναι ένα μεγάλο “X” στο αριστερό του χέρι. Επίσης συζήτηση έχει γίνει για το τι ακριβώς σημαίνει το τατουάζ που επέλεξε να κάνει ο νεαρός τραγουδιστής , πρόκειται για το ελληνικό γράμμα χ και όχι το αγγλικό x και το ελληνικό παραπέμπει ως σύμβολο στον Χριστό.

Άλλωστε δεν είναι το πρώτο τατουάζ θρησκευτικού περιεχομένου για τον Bieber, καθώς έχει κάνει και άλλα μεταξύ των οποίων και δύο χέρια που προσεύχονται, αλλά τον ίδιο τον Ιησού.

Το νέο τατουάζ πάντως έδωσε μια ακόμα αφορμή στους δημοσιογράφους να ακολουθούν τον Bieber, όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-GWPUo-rhV4#t=0s

Ένα από τα τατουάζ του 18χρονου τραγουδιστή είναι η λέξη “Believe” αλλά και το ιαπωνικό σύμβολο για την μουσική, όπως επίσης και ένα στέμμα στη δεξιά κλείδα.

Αν και θα έλεγε κανείς πως 12 τατουάζ είναι αρκετά για ένα σώμα, ωστόσο ο Bieber σηλώνει “Σίγουρα βλέπω τον εαυτό μου να κάνει και άλλα στο μέλλον, αργά αλλά σταθερά. Δε πρόκειται να βιαστώ και να κάνω κάτι τρελό, για παράδειγμα κάτι γύρω από το λαιμό μου.”.

Το νέο τατουάζ του τραγουδιστή βρίσκεται ακριβώς κάτω από μια κουκουβάγια που είχε κάνει πέρσι, ένα ακόμα ελληνικό σύμβολο, καθώς στην ελληνική μυθολογία πρόκειται για το σύμβολο της σοφίας.

NO COMMENTS

Leave a Reply