Ο Jonh Stamos οικοδεσπότης στο PaleyFest για το “The New Normal”

Ο Jonh Stamos οικοδεσπότης στο PaleyFest για το “The New Normal”

gcfxR5Nh-207x300Ο John Stamos, που έχει τακτική συμμετοχή στην τηλεοπτική κωμωδία του NBC “The New Normal” ως ο τολμηρός μεσίτης ακινήτων Bryce, παρουσίασε μια εκδήλωση για την σειρά στο PaleyFest  το βράδυ της 6ης Μαρτίου στο Μπέβερλυ Χιλς.

Ο Stamos συντόνισε τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων προς τους ηθοποιούς και το συνεργείο της σειράς που περιλάμβανε τους Justin Bartha, Georgia King, Bebe Wood, Jayson Blair, Andrew Rannells και Nene Lakes. Οι δημιουργοί του “New Normal” Ryan Murphy και Ali Adler απάντησαν και αυτοί σε ερωτήσεις και μίλησαν για το τι επιφυλάσσουν τα προσεχή επεισόδια  στα οποία θα συμμετέχει περισσότερο ο Stamos. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Murphy δήλωσε  ότι ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός χρειάζεται το δικό του talk show.

Το Paleyfest έκλεισε 30 χρόνια ζωής στη διάρκεια των οποίων έφερε σε άμεση επαφή τα επιτελεία των καλύτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων με το κοινό τους.

Ο Stamos πρόσφατα συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στον τηλεοπτικό πιλότο του NBC “I Am Victor”, ένα δράμα βασισμένο στο -ακυκλοφόρητο ακόμη- βιβλίο του Νορβηγού συγγραφέα Jo Nesbo  με κεντρικό χαρακτήρα τον Victor Port, ένα πανίσχυρο δικηγόρο με μια ιδιαίτερη αντίληψη για τις ανθρώπινες σχέσεις.

NO COMMENTS

Leave a Reply