“Ελληνική μουσική” στο SXSW festival

“Ελληνική μουσική” στο SXSW festival

Greek_Sounds_Greece_SXSW_Stereo_MikeΥποστηριζόμενο από τα Earth Friendly Products, το SXSW 2013 θα παρουσιάσει σε ένα ξεχωριστό event, “Sounds of Greece”, μουσικές από την Ελλάδα και κάποιους από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής. Μεταξύ των οποίων και ο νικητής του βραβείο του MTV για τον καλύτερο Έλληνα καλλιτέχνη, τον  Stereo Mike αλλά και τους Imam Baildi και Plastic Flowers.

Σε ένα μοναδικό event στο SXSW 2013 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποια από τα καλύτερα ελληνικά μουσικά γκρουπ.

Τα αδέρφια Λύσανδρος Φαληρέας και Ορέστης και η μπάντα τους με το όνομα Imam Baildi θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο International Day Stage του Austin, την ίδια μέρα στην αίθουσα Velveta θα τραγουδήσουν επίσης οι Plastic Flowers. Ενώ ο Stereo Mike θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο Meduse Lounge. Οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ  SXSW θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ακούσουν εκπληκτικά remix ελληνικής μουσικής  των δεκαετιών του 1940, ’50 και ’60, στα οποία οποία “ειδικεύονται” οι Imam Baildi.

Από την άλλη ο Stereo Mike, ένας πολυτάλαντος μουσικός, στοιχουργός και ράπερ που έχει στο ενεργητικό του τρία μουσικά άλμπουμ και πολλά βραβεία, είναι και αυτός που έχει καταγράψει κάθε βήμα των Ελλήνων καλλιτεχνών από το Λονδίνο μέχρι το φεστιβάλ και έχει κάνει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από τα παρασκήνια. Ο Mike πρόκειται να επεξεργαστεί το βίντεο και να κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα για τους υποστηρικτές της εκστρατείας Kickstarter που δημιουργήθηκε για τη χρηματοδότηση των γυρισμάτων.

Τέλος να πούμε πως το Greek Reporter είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας του “Sounds of Greece” στο SXSW 2013.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply