Ο Galifianakis στη νέα ταινία του Alejandro Gonzalez Inarritu “Birdman”

Ο Galifianakis στη νέα ταινία του Alejandro Gonzalez Inarritu “Birdman”

imageΟ σκηνοθέτης Alejandro Gonzalez Inarritu έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως με δραματικές ταινίες όπως τα 21 Γραμμάρια ή το Βαβέλ, ωστόσο αυτή τη φορά επιστρέφει με μια κωμωδία, στην οποία θα συμμετέχει και ο αγαπημένος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Zach Galifianakis.

Η ταινία έχει τον τίτλο “Birdman” και επικεντρώνεται στην ιστορία ενός ηθοποιού που στα νιάτα του έγινε γνωστός παίζοντας έναν υπερήρωα, τον Birdman, ενώ μετά χάθηκε στην αφάνεια. Προκειμένου, λοιπόν,  να επανέρθει στο προσκήνιο αποφασίζει να παίξει σε ένα θεατρικό έργο στο Broadway. Ο Galifianakis υποδύεται τον παραγωγό που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας την παράσταση, αλλά και την αποστολή να ξανακάνει γνωστό τον “Birdman”, τον οποίο πρόκειται να παίξει ο Michael Keaton, που να θυμίσουμε πως έγινε ιδιαίτερα αγαπητός υποδυόμενος τον “Batman” στις ταινίες του Tim Burton “Batman” και “Batman Returns” !images1

Στην ταινία θα συμμετέχουν επίσης η Emma Stone, η οποία θα υποδυθεί την κόρη του “Birdman” (Michael Keaton) και η Naomi Watts, η οποία θα είναι η ηθοποιός που θα παίξει στην παράσταση μαζί με τον “Birdman”. Ενώ ακόμα αναζητείται η ηθοποιός που θα υποδυθεί την πρώην σύζυγο του “Birdman”.

Περιμένουμε να δούμε την νέα αυτή κωμωδία, καθώς θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μαζί τον Keaton, έναν αγαπημένο κωμικό από τα παλιά, μαζί με έναν από τους πιο καλούς κωμικούς της νέας γενιάς τον Galifianakis.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply