Η Mila Kunis μιλάει για την Ελλάδα και την Μαρία Κάλλας

Η Mila Kunis μιλάει για την Ελλάδα και την Μαρία Κάλλας

250313131401_1932-320x250Τον θαυμασμό της για την πιο «σπουδαία Ελληνίδα» Μαρία Κάλλας εξέφρασε η Μίλα Κούνις σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Σατσίδη.

Η διάσημη star του Hollywood, δήλωσε πως ως ηθοποιός αναζητά πάντα φιγούρες για έμπνευση και η Μαρία Κάλλας, αυτή η απίθανη προσωπικότητα, όπως λέει, είναι μία από αυτές.

«Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα για εκείνη και τη θαυμάζω απεριόριστα. Δεν τα λέω αυτά γιατί ενδιαφέρομαι να την υποδυθώ- δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση-. Αλλά επειδή τη θεωρώ μία συγκλονιστική γυναικεία φιγούρα που έμεινε στην Ιστορία. Με συναρπάζει τρομερά η ερωτική της ιστορία με τον Ωνάση και πως το ειδύλλιο αυτό έληξε άδοξα με τη σχέση του τελευταίου με την Τζάκι Κένεντι. Αυτό και αν είναι χολιγουντιανό σενάριο» αναφέρει.

Αν και δεν έχει ακόμα επισκεφθεί την Ελλάδα, η Μίλα Κούνις, γνωρίζει αρκετά πράγματα για τα χώρα μας. «Τη Μύκονο, που δεν έχω πάει ποτέ, την Ακρόπολη εννοείται, την ελληνική χωριάτικη σαλάτα και φυσικά τη Μαρία Κάλλας».

Πάντως υπόσχεται πως σίγουρα θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. «Τα τελευταία καλοκαίρια είμαι διαρκώς σε γυρίσματα. Το πρώτο καλοκαίρι που θα απελευθερωθώ θα έρθω». Τώρα αν θα έρθει μόνη της ή μαζί με το σύντροφό της, ‘Αστον Κούτσερ, το μέλλον θα δείξει!

(Πηγή: on-news)

NO COMMENTS

Leave a Reply