Η Tina Fey πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία “Admission”

Η Tina Fey πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία “Admission”

Tina-Fey-365284-1-402-300x300Μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς “30 Rock” στην οποία συμμετείχε η Tina Fey η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα κωμωδία “Admission” , που έκανε πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου.

Η Tina Fey πρωταγωνιστεί ως αξιωματικός εισαγωγών του Πανεπιστημίου Princeton που έχει προταθεί για μια μεγάλη προαγωγή αλλά παίρνει ένα ρίσκο όταν συναντά έναν διαφορετικό μαθητή που μπορεί να είναι ο γιος που έδωσε για υιοθεσία χρόνια πριν. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ακόμα ο  Paul Rudd και έχει σκηνοθετηθεί από τον Paul Weitz (τον δημιουργό των ταινιών “About a Boy” και “Little Fockers”).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x6fp8KswbCE#t=0s

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, η οποία πρόσφατα συμπαρουσίασε με την Amy Poehler την τηλεοπτική μετάδοση των Χρυσών Σφαιρών, έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες εκτός από την τηλεοπτική της καριέρα, συμπεριλαμβανομένου των “Mean Girls”, την οποία έχει επίσης γράψει, ενώ πιο πρόσφατα συμμετείχε στο “Date Night”. Ενώ στα άμεσα σχέδια της είναι η συμμετοχή της στο “The Muppets…Again!” , μια ταινία που βρίσκετε στο στάδιο της παραγωγής με βάση τα Muppets  του Jim Henson.

NO COMMENTS

Leave a Reply