Το “A Green Story” στις αμερικανικές αίθουσες από τις 24 Μαΐου

Το “A Green Story” στις αμερικανικές αίθουσες από τις 24 Μαΐου

A_Green_Story_MovieΣύμφωνα με ανακοίνωση της Ιndican Pictures στις 24 Μαΐου πρόκειται να αρχίσουν στην Νέα Υόρκη οι προβολές της ταινίας  “A Green Story”, η οποία αναφέρεται στην ζωή του Van Vlahakis.

Το σενάριο της ταινίας αλλά και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Nika Agiashvili, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Ed O’Ross (“Full Metal Jacket”), Shannon Elizabeth (“American Pie”), Annabella Sciorra (“The Hand That Rocks the Cradle”), George Finn (“LOL”), Malcolm McDowell (“A Clockwork Orange”) και Billy Zane (“Titanic”). Στην παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Nika Agiashvili συμμετείχαν επίσης οι John Edward Lee, Dimitri Birbilis, Deanna Plascencia και Chadwick Struck. Ενώ η Paramyth Film του David Agiashvili συμμετείχε ως executive producer.

Η ταινία αφηγείται την ζωή του Van Vlahakis, τον οποίο υποδύεται ο Ed O’Ross. Πρόκειται για έναν Έλληνα μετανάστη ο οποίος έφτασε στην Αμερική έχοντας στην τσέπη του μόνο 22 δολάρια και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει μια “πράσινη” εταιρία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, που κατασκευάζει φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Σήμερα είναι η κατασκευάστρια εταιρία του πρώτου σε πωλήσεις ανά τον κόσμο “πράσινου” απορρυπαντικού πλυντηρίων ρούχων, του ECOS.

Η Ιndican Pictures πρόσφατα απέκτησε όλα τα δικαιώματα, θεατρικά, τηλεοπτικά και VOD δικαιώματα στη Βόρεια Αμερική.

“Η ταινία δίνει έμφαση στα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα σε συνδυασμό με το όραμα ενός ανθρώπου να κρατήσει υγιή τον πλανήτη μας, θέμα πολύ επίκαιρο.” όπως δήλωσε ο Randolph Kret, αντιπρόεδρος της Ιndican και συνέχισε λέγοντας “Ειδικά όπως αντιμετωπίσαμε το θέμα της πρόκλησης του φαινόμενου του θερμοκηπίου αλλά και τη συνεχιζόμενη μάχη της εταιρικής απληστίας έναντι της ανθρωπότητας.”.

Το “A Green Story”, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της το 2012 στο Greek Film Festival στο Λος Άντζελες, γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, το Σικάγο  αλλά και στην Ελλάδα.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply