Η Nia Vardalos ξεκινά περιοδεία για το βιβλίο της “Instant Mom”

Η Nia Vardalos ξεκινά περιοδεία για το βιβλίο της “Instant Mom”

0328F_InstantMom_Kc25-199x300Η Nia Vardalos ξεκινά περιοδεία στην Ανατολική Ακτή για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο “Instant Mom” , ενώ θα υπογράψει και αντίτυπα.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, σεναριογράφος και τώρα συγγραφέας, αποκαλύπτει πολλά για την ιδιωτική της ζωή στο νέο της βιβλίο, στο οποίο αναφέρεται στους αγώνες που έκανε για να μπορέσει να κάνει ένα παιδί και τελικά στην υιοθέτηση ενός όμορφου κοριτσιού, της κόρης της.

Την παρουσίαση του βιβλίου, εκτός από την υπογραφή αντίτυπων, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους αναγνώστες που θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν στη Nia τις απορίες τους.

Η περιοδεία θα διαρκέσει από τις 2 έως και τις 13 Απριλίου, ενώ οι στάσεις θα είναι πολλές, ανάμεσα στα μέρη που θα επισκεφτεί η Nia είναι και οι Hudson Union Society, NYC,  Bookmark Shoppe 8415 3rd Ave, Brooklyn, NY, Chicago Hellenic Museum, call for details and RSVP, Books & Greetings 271 Livingston St, Northvale, NJ,  Barnes & Noble, 1 Worcester Road Framingham, MA, Fort Lauderdale at St. Demetrios, αλλά και στο  Toronto.

Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα σχετικά με την περιοδεία μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη σελίδα της Nia Vardalos στο facebook,  facebook.com/NiaVardalosOfficial.

NO COMMENTS

Leave a Reply