Ο νεαρός Ελληνοβρετανός Eros Vlahos πρωταγωνιστεί στο ‘Da Vinci’s Demons’

Ο νεαρός Ελληνοβρετανός Eros Vlahos πρωταγωνιστεί στο ‘Da Vinci’s Demons’

Screen-Shot-2013-04-01-at-10.46.33-AM-300x169Ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός Eros Vlahos επιλέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά ‘Da Vinci’s Demons’, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο  Starz network αυτήν την άνοιξη.

Η νέα δραματική σειρά, δια χειρός David S. Goyer, ο οποίος έχει συμμετάσχει στη δημιουργία των σεναρίων των ταινιών “The Dark Knight Rises Trilogy” και “Man of Steel”, επικεντρώνεται στα νεανικά χρόνια του Leonardo da Vinc, στον νεαρό καλλιτέχνη και στον “άνθρωπο της αναγέννησης”. Ο 18χρονος ηθοποιός Eros Vlahos θα υποδύεται στο Nico Machiavelli, ο οποίος θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης πολιτικής θεωρίας, αλλά και της μηχανορραφίας.

Ο ρόλος του Eros Vlahos περιγράφεται όπως εξής:

“ Όταν συναντάμε για πρώτη φορά τον Machiavelli είναι ένας ανέμελος έφηβος και ένας μαθητευόμενος αφοσιωμένος στον δάσκαλο  του,  Leonardo da Vinc.

Όταν δεν είναι με τον da Vinc, ο Nico βρίσκεται με τον κοινό τους φίλο Zoroaster, ο οποίος αναμφίβολα έχει μια όχι και τόσο καλή επιρροή πάνω του. Και οι δυο συμφωνούν πως το να ακολουθούν τον da Vinc ίσως να τους προκαλέσει προβλήματα, αλλά στην περίπτωση του Machiavelli, αξίζει ο κόπος καθώς περνά χρόνο με την Vanessa, της οποίας είναι θαυμαστής.

Δυστυχώς ο κίνδυνος που προκαλείται από το να είναι μαθητευόμενος του Leonardo da Vinc , καλλιεργεί, όσο προχωρά η σειρά, όλο και πιο σκοτεινές ιδέες και βλέψεις στο μυαλό του νεαρού Machiavelli. ”

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει επίσης τους Tom Riley ως da Vinci, Laura Haddock, και Blake Ritson.

Ο Eros Vlahos πρόσφατα συμμετείχε επίσης στη σειρά του HBO “Game of Thrones” και την ταινία  “Anna Karenina”.

Εδώ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του ‘Da Vinci’s Demons’ :

NO COMMENTS

Leave a Reply