Η Ελληνοαστραλέζα μουσικός Orianthi Jams στο “American Idol”

Η Ελληνοαστραλέζα μουσικός Orianthi Jams στο “American Idol”

553000_582997588385872_443002684_n-241x300Η Ελληνοαστραλέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Orianthi Jams εμφανίστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο του “American Idol” συνοδεύοντας τους διαγωνιζόμενους με την κιθάρα της κατά τη διάρκεια της Rock εβδομάδας.

Η Ελληνοαυστραλέζα μουσικός έπαιξε πολλά γνωστά κομμάτια συνοδεύοντας τον κάθε υποψήφιο “idol”, ανάμεσα στα κομμάτια και το “You Give Love a Bad Name” του Bon Jovi αλλά και The Rolling Stones’ με το “(I Can’t Get No) Satisfaction” ή το “We Are the Champions” των Queen.

Να πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Orianthi εμφανίζεται σε talent show τραγουδιού. Αν πάμε πίσω στο 2010 θα θυμηθούμε πως η Orianthi παρουσίασε το single της “According to You” από την σκηνή του “American Idol”. Ενώ το τελευταίο της άλμπουμ “Heaven In This Hell”, είναι διαθέσιμο στο iTunes.

Το πλήρες όνομα της μουσικού είναι Orianthi Panagaris, ενώ η ίδια είναι ίσως πιο γνωστή για το ότι ήταν κορυφαία κιθαρίστρια δίπλα στον Michael Jackson κατά τη διάρκεια των συναυλιών “This Is It”, επίσης υπήρξε κορυφαία κιθαρίστρια του Alice Cooper. Το 2009 η Orianthi θεωρήθηκε από το περιοδικό Elle ως μια από τις 12 καλύτερες κιθαρίστριες (Greatest Female Electric Guitarists). Ενώ τον επόμενο χρόνο, το 2010, κέρδισε το βραβείο “Breakthrough Guitarist of the Year” του διεθνούς περιοδικού “ Guitar”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια παλαιότερη συνέντευξη της Orianthi στο Greek Reporter:

NO COMMENTS

Leave a Reply