Ο Kellan Lutz από το “Twilight” θα υποδυθεί τον “Ηρακλή”

Ο Kellan Lutz από το “Twilight” θα υποδυθεί τον “Ηρακλή”

jisxz-kellan-lutz-1162778079-230x300Ο σκηνοθέτης Renny Harlin “βουτά” στα νερά της ελληνικής μυθολογίας και προχωρά στην πραγματοποίηση της ταινίας “Hercules 3D”, ενώ έγινε και η τελική επιλογή για τον κύριο αντρικό ρόλο. Σύμφωνα με το “The Hollywood Reporter” ο ρόλος του “Ηρακλή” ανήκει πια στον ηθοποιό από το “Twilight” Kellan Lutz.

Όπως δήλωσε ο Renny Harlin ο ρόλος του “Ηρακλή” θα είναι αποκάλυψη όσον αφορά τον νεαρό ηθοποιό, για τον οποίο αναφέρει πως “Δεν φοβάται να εξερευνήσει τα δυνατά και τα τρωτά σημεία του χαρακτήρα”.  Ενώ δηλώνει εντυπωσιασμένος “με το πάθος και την καρδιά του”.

Η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από την αγάπη μεταξύ του Ηρακλή και της θνητής πριγκίπισσας της Κρήτης. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως την παραγωγή έχει αναλάβει η Millennium με προϋπολογισμό 70 εκατομμύρια δολάρια.

Τα γυρίσματα της ταινίας “Hercules 3D” έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο. Ενώ το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει ως MGM και η ταινία “Hercules: The Thracian Wars” από την Paramount Pictures, με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson.

Εκτός από το “Twilight” ο Kellan Lutz πρωταγωνιστεί στην remake του γνωστού θρίλερ “Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες”, ενώ θα υποδύεται και ακόμα έναν Έλληνα Θεό στην ταινία “Immortals”. Επίσης, έχει υπογράψει για κεντρικό ρόλο στην νέα ταινία  “Tarzan” που βρίσκεται στα σκαριά.

 

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply