Ο Zach Galifianakis σε νέο κωμικό σόου

Ο Zach Galifianakis σε νέο κωμικό σόου

Zach_GalifianakisΟ ηθοποιός και κωμικός Zach Galifianakis είναι ο executive producer  μιας νέας εκπομπής 12 επεισοδίων για το καλωδιακό κανάλι Comedy Central.

Το “Brody Stevens: Enjoy It!” είναι μια εκπομπή σε στυλ ντοκιμαντέρ όπως το χαρακτήρισε ο κοντινός φίλος του Galifianakis, Brody Stevens. Τα επεισόδια επικεντρώνονται στον stand-up κωμικό Stevens και πως οργανώνει και πάλι την ζωή του μετά τον νευρικό κλονισμό που υπέστη, τον οποίο οι θαυμαστές του παρακολούθησαν μέσω των social media και τον βασιλιά αυτών το Twitter. Η εκπομπή τον παρακολουθεί καθώς κάνει βόλτες στο Λος Άντζελες παρέα με τον Zach Galifianakis και άλλους διακεκριμένους κωμικούς, προσπαθεί να οργανώσει την ζωή του και να τα ξαναβρεί με τους ανθρώπους που έχει απογοητεύσει. Η εκπομπή θα είναι ένας συνδυασμός ντοκιμαντέρ και stand-up comedy στοιχείων, όπως επίσης και κινούμενων σχέδιων. Αρχικά ξεκίνησε στο HBO ως μέρος συμφωνίας του Ελληνοαμερικανού και του τηλεοπτικού δικτύου ενώ τώρα είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στο Comedy Central αυτό το καλοκαίρι.

Επίσης μόλις μάθαμε πως ο Galifianakis θα φιλοξενηθεί στο “Saturday Night Live” για τρίτη φορά στις 4 Μαΐου. Κατά το παρελθόν έχει φιλοξενηθείι τον Μάρτιο του 2010 και τον Μάρτιο του 2011και είχε μεγάλη επιτυχία … Επίσης να πούμε πως πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα του ταινία “The Hangover Part III” η οποία βασίζεται στον ρόλο που ενσαρκώνει και πρόκειται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply