Η Zoe Kazan είναι η “όμορφη” του Tribeca Film Festival

Η Zoe Kazan είναι η “όμορφη” του Tribeca Film Festival

zoe-kazan-sterling-beaumon-the-pretty-one-premiere-03-237x300Η ηθοποιός και σεναριογράφος Zoe Kazan πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία “The Pretty One” (όμορφη), η οποία έκανε πρεμιέρα στις 20 Απριλίου, στο TribecaFilmFestival στη Νέα Υόρκη.

Μετά την πετυχημένη ταινία “Ruby Sparks” η ZoeKazan, εγγονή του πολύ γνωστού Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Elia Kazan, υποδύεται τις πανομοιότυπες δίδυμες στο “The Pretty One”.

 Η ταινία επικεντρώνεται στις αδερφές Audrey και Laurel, η Audrey έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που η Laurel εύχεται να είχε, αυτοπεποίθηση, στυλ και ανεξαρτησία. Από την άλλη η Laurel είναι γλυκιά αλλά και πολύ αδέξια, ενώ νιώθει πως η ζωή της έχει κολλήσει, αφού ακόμα μένει στο πατρικό της μαζί με τον πατέρα της και έχει εμμονή με το αγόρι της διπλανής πόρτας, στον οποίο παλαιότερα έκανε babysitting. Όταν οι δυο αδερφές συναντιούνται με αφορμή τα γενέθλια τους τραγικές συμπτώσεις και μοιραία μπερδέματα δίνουν στην  Laurel την ευκαιρία να ανακαλύψει και πάλι τον εαυτό της και να αναθεωρήσει σχετικά με την ζωή της και την αγαπημένη της αδερφή.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει και γράψει η Jenée LaMarque, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jake Johnson, John Carroll Lynch, Shae D’Lyn, Frankie Shaw και Ron Livingston.

Να πούμε επίσης πως το φετινό TribecaFilmFestival ξεκίνησε στις 17 Απριλίου και θα κλείσει στις 28 Απριλίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply