Η Xan Cassavetes σκηνοθετεί την νέα ταινία βαμπίρ “Kiss of the...

Η Xan Cassavetes σκηνοθετεί την νέα ταινία βαμπίρ “Kiss of the Damned”

dir-195x300Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Xan Cassavetes, κόρη του διάσημου Ελληνο- αμερικανού σκηνοθέτης και ηθοποιού John Cassavetes, θα προβληθεί  στις αμερικανικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

Το “KissoftheDamned” έκανε ντεμπούτο στο SXSWFilmFestivalτον Μάρτιο που μας πέρασε, έκανε την δική του πορεία στο VODκαι πρεμιέρα στις 3 Μαΐου. Η πλοκή επικεντρώνετε σε ένα όμορφο βαμπίρ που ονομάζεται Djuna και προσπαθεί να αντισταθεί στον γοητευτικό αλλά θνητό σεναριογράφο Paolo. Όταν τελικά οι δυο τους υποκύψουν στο πάθος τους, η ταραχοποιός αδερφή της  Djuna κάνει μια απροσδόκητη επίσκεψη και απειλεί όχι μόνο την αγάπη της  Djuna και του Paoloαλλά και ολόκληρη την κοινότητα των βαμπίρ. Οι  MiloVentimeglia, AnnaMouglalis, JosephinedeLaBaumeκαι Ρωξάνη Mesquida πρωταγωνιστούν στην ταινία.

Το όνομα της Cassavetes,  Xan, είναι συντόμευση του Alexandra και της έδωσε ο πατέρας της . Σε μια πρόσφατη συνέντευξη η Xanείπε πως ο πατέρας της άλλαξε το όνομα της γιατί του θύμιζε μια κακιά babysitter που είχε το ίδιο όνομα, μια Ελληνίδα που είχε μια βαθιά τομή και ένα παλιού τύπου τατουάζ, ένα σταυρό στο μέτωπό της, και λεπτή χείλη”.

Η 47χρονη ηθοποιός / συγγραφέας / σκηνοθέτης τελευταία εμφανίστηκε στο “Alpha Dog”, μια ταινία που σκηνοθετεί ο αδερφός της Nick. Νωρίτερα είχε βρεθεί πίσω από την κάμερα για το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ,    Z Channel: A Magnificent Obsession ” και για την μικρή μήκους ταινία της “Dust”. Η ταινία “Kiss o“f the Damned” σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Cassavetes ως σκηνοθέτη και σεναριογράφου.

Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να δείτε και το τρέιλερ:

NO COMMENTS

Leave a Reply