Τα σχέδια της Rita Wilson για την κατάκτηση ενός Grammy

Τα σχέδια της Rita Wilson για την κατάκτηση ενός Grammy

Rita-Wilson-AES-060718-200x300Μετά το ντεμπούτο της στο AM/FM την προηγούμενη χρονιά, η Rita Wilson επιστρέφει στην δουλεία γράφοντας τραγούδια για το νέο της άλμπουμ και στοχεύει σε ένα Grammy.

Η ηθοποιός/ τραγουδίστρια/ παραγωγός ταινιών όπως είπε στο περιοδικό Rolling Stone ετοιμάζεται να για την κυκλοφορία ενός ακόμα άλμπουμ. Η Wilson πραγματοποίησε συναυλία στο 42 Below στη New York τον προηγούμενο μήνα, σε ένα χώρο που βρίσκετε κοντά στο θέατρο στο οποίο εμφανίζεται ο σύζυγος της, Tom Hanks, στο Broadway, με το “Lucky Guy” σε έναν ρόλο που έχει προταθεί για Tony. Ο Hanksκάτοχος  Όσκαρ, αλλά και πολλών άλλων βραβείων, πρόσφατα ονομάστηκε ως ο  “Most Trusted American”, έχει σίγουρα ανεβάσει τον πήχη ψηλά όσον αφορά την απόκτηση των βραβείων στο σπίτι… Αλλά υπάρχει και ένα στο οποίο η Wilson δηλώνει πως έχει το πάνω χέρι.

“Πρόκειται να είμαι αυτή με τον Grammy.”όπως είπε η Wilsonστο περιοδικό. “OTomέχει μείνει λίγο πίσω στο θέμα του Grammy. Στην πραγματικότητα είναι αστείο γιατί ο Colin [Χανκς] και εγώ έκανα Broadway πριν τον Tom, και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πει κάποιος πως τα έχει κάνει πριν τον Tom, γιατί τα παίρνει όλα γρήγορα. Αλλά τον έχω αφήσει εκτός από τον αγώνα για το Grammy.”

Η Wilson εμφανίστηκε στο Μπρόντγουεϊ ως Roxie Hart στο μιούζικαλ “Chicago” ο γιος του Κόλιν πρωταγωνίστησε στην παράσταση “33 Variations”.

Ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμα οριστεί για το νέο άλμπουμ της Wilson.

NO COMMENTS

Leave a Reply