Στις 23 Μαΐου το “Hangover Part III” στις Αμερικανικές αίθουσες

Στις 23 Μαΐου το “Hangover Part III” στις Αμερικανικές αίθουσες

the_hangover_part_3_movie-wide-300x187Η τρίτη και τελευταία ταινία “The Hangover” έρχεται στις αίθουσες μια μέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο. Αρχικά είχε οριστεί πως θα κυκλοφορούσε στις Η.Π.Α. την Παρασκευή 24 Μαΐου, η Warner Brothers ωστόσο αποφάσισε να “σπρώξει” τα πράγματα και να κυκλοφορήσει τελικά η ταινία την Πέπμτη 23 Μαΐου, ενώ θα γίνουν και μεταμεσονύκτιες προβολές την από την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το “Deadline”, “Οι αντιδράσεις σχετικά με την πρόωρη κυκλοφορία ήταν συγκλονιστικές.” αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που η εταιρία αποφάσισε να κάνει την κίνηση αυτή όσον αφορά τις ημερομηνίες. Το  The Hangover Part II” είχε κάνει επίσης την πρεμιέρα του κατά τη διάρκεια του Memorial Day Weekend όταν κυκλοφόρησε το 2011 και χτύπησε ψηλά νούμερα στο boxoffice.

Το “Hangover Part III” ξενικά με τον θάνατο του πατέρα το Alan (Zach Galifianakis), τον οποίο η θλίψη τον έστειλε στην θάλασσα. Οι τρεις καλύτεροι του φίλοι (Ed Helms, Bradley Cooper, Justin Bartha) ενώνονται για να τον βοηθήσουν να συνέλθει, αλλά στο δρόμο για ένα κέντρο αποκατάστασης τα αγόρια αποπροσανατολίζονται από το κυνήγι ενός γκάνγκστερ για τον κ. Chow (Ken Jeong). Ο  γκάνγκστερ απαγάγει τον  Doug και είναι διατεθειμένος να τον ελευθερώσει με μόνο αντάλλαγμα τον Chow. Και τα ευτράπελα αρχίζουν.

NO COMMENTS

Leave a Reply