Μια πρώτη ματιά από τις Κάνες με το “Nebraska” του Alexander...

Μια πρώτη ματιά από τις Κάνες με το “Nebraska” του Alexander Payne

Screen-Shot-2013-05-15-at-9.19.53-AMΤο Φεστιβάλ των Κανών 2013 βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα κλιπ από το τελευταίο έργο του Ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη  Alexander Payne, “Nebraska”, παρουσιάστηκε στο γνωστό φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης γύρισε την ταινία σε ασπρόμαυρο φιλμ στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η πλοκή επικεντρώνεται σε έναν απελπισμένο πατέρα (Bruce Dern) ο οποίος ζητά από τον γιο του (Will Forte) να πάνε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο από την Μοντάνα στη Νεμπράσκα προκειμένου να διεκδικήσουν ένα εκατομμύριο δολάρια, που αποτελεί το βραβείο λοταρίας. Οι Stacy Keach και Bob Odenkirk αποτελούν επίσης κομμάτι ενός εξαιρετικού καστ.

Η “Nebraska” γυρίστηκε στα τέλη του προηγούμενου έτους σε διάφορες περιοχές, ανάμεσα στις οποίες και οι Lincoln και Norfolk. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί σε κάποια ακόμα φεστιβάλ πριν την κυκλοφορίσει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο.

Ρίξτε μια ματιά στο κλιπ όπως προβλήθηκε στις Κάνες (με γαλλικούς δηλαδή υπότιτλους), με τους Stacy Keach, Will Forte και Bruce Dern:

NO COMMENTS

Leave a Reply