Η Jennifer Aniston συναντά και πάλι τα “φιλαράκια” της

Η Jennifer Aniston συναντά και πάλι τα “φιλαράκια” της

Screen-Shot-2013-05-22-at-10.55.18-AM-300x197Η Jennifer Aniston και μερικά από τα αγαπημένα και γνωστά σε όλους μας “Friends” (“Φιλαράκια”) συναντήθηκαν σε ένα mini-reunion στο “Ellen” αυτή την εβδομάδα.

Σε ένα κομμάτι του talk show η Jennifer Aniston βρέθηκε με τον Chandler, δηλαδή τον  Matthew Perry, στο σπίτι του προκειμένου να τον συμβουλευτεί σχετικά με την συνδιοργάνωση της εκπομπής με την Ellen Degeneres. Αποκαλώντας τον Matthew  David” (όπως, David Schwimmer, ο οποίος έπαιξε τον Ross στη δημοφιλή σειρά), η Aniston φαίνεται να μπερδεύει τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες με την πραγματική ζωή. Την εμφάνιση της έκανε επίσης και η Courteney Cox, η οποία και προκάλεσε σάλο, αν και ήταν ένα μικρό στιγμιότυπο στην πόρτα. Στη συνέχεια κάποιες άλλες γυναίκες βγήκαν από το σπίτι του Matthew Perry, μεταξύ των οποίων και η ίδια η Ellenόπως επίσης και η Portia de Rossi.

Ενώ η Monica και ο Chandler ευχαρίστησαν τους fansτους με αυτή την εμφάνιση, ο Rossέλαμψε με την απουσία του, ενώ ο Joey μπορεί να ήταν πιο κάτω και να έπαιζε με το συντριβάνι, αλλά σίγουρα δεν εμφανίστηκε στο clip.

Δείτε τι ακριβώς έγινε :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YWJ1QByo5OQ#t=0s

Τα “Friends” (“Φιλαράκια”) το 2014 έχουν την 20η τους επέτειο και στο internetέγινε χαμός από μια φήμη που φαίνεται να διέδωσε ένα site ότι η παρέα θα ξανασυναντηθεί σε μια σπέσιαλ γιορτή την ημέρα των Ευχαριστιών. Η Warner Bros ωστόσο έσπευσε να διαψεύσει την φήμη απογοητεύοντας πολλούς fan.

NO COMMENTS

Leave a Reply