Συνεντεύξεις και βίντεο από το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του The Hangover:...

Συνεντεύξεις και βίντεο από το κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του The Hangover: Part III

Hangover-3-Premiere-Zack-Galifianakis-Bradley-CooperΠαρακολουθήστε τους Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Heather Graham καιτο υπόλοιπο cast και συνεργείο που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του The Hangover: Part III.

Το “The Hangover: PartIIIπροβλήθηκε την Κυριακή το βράδυστο ΛοςΆντζελες, στη Καλιφόρνια μεταξύ των οπαδών της ταινίας αλλά και του υπέρλαμπρου cast.

Οι Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, και, ναι, ο Mr.  Chow, ο κατά κόσμοKen Jeong, ήταν έτοιμοι να γιορτάσουν το επικό φινάλε της σειράς ταινιών του ToddPhillipsμε τίτλο “The Hangover:. Part III”.

Ο Ελληνοαμερικανός  Zach Galifianakis είχε καλή διάθεση και με τις φάρσες του έφερε τα πάνω κάτω στο κόκκινο χαλί. Εμείς καταφέραμε να του πάρουμε μια συνέντευξη, η οποία όμως ήταν δύσκολο να την κρατήσουμε σοβαρή… !

Στη Τρίτη ταινία η παρέα επιστρέφει στο Λας Βέγκας, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει γάμος και κατ’ επέκταση ούτε μπάτσελορ πάρτι, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο συναίσθημα και έμφαση στο βάθος των χαρακτήρων.   

 

NO COMMENTS

Leave a Reply