Στη Βραζιλία με μαγιό ο Galifianakis

Στη Βραζιλία με μαγιό ο Galifianakis

*EXCLUSIVE* Ed Helms and Zach Galifianakis enjoy a Fun Beach Day in RioΟι συντελεστές του Hangover ΙΙΙ ταξιδεύουν ανά τον κόσμο προκειμένου να προωθήσουν την νέα τους ταινία, έτσι την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν μια στάση και στην Βραζιλία, όπου φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και την παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο ZachGalifianakisκαι ο EdHelms, που πρωταγωνιστούν στην ταινία φόρεσαν τα μαγιό τους αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία. Ο Galifianakis φόρεσε ένα πορτοκαλί αθλητικό μαγιό και ο Helmsένα παρόμοιο πράσινο. Από την άλλη οι Justin Bartha και Bradley Cooper ήταν πιο “σεμνοί” φορώντας τα tshirts τους και πιο μακριά μαγιό. Στην παρέα τους ήταν και η πρωταγωνίστρια της ταινίας  Heather Graham,  όλοι μαζί έκαναν τις βουτιές τους και χάρηκαν για λίγο τον καυτό ήλιο του Ρίο.

Το Hangover: Part III ήρθε στη δεύτερη θέση ( με πρώτο το Fast & Furious 6) στο box office, για το Σαββατοκύριακο του Memorial Day, κερδίζοντας 42.100.000 δολάρια στην εγχώρια αγορά. Η ταινία επικεντρώνεται στο ρόλο του Galifianakis τον οποίο οι φίλοι του προσπαθούν να βοηθήσουν με τα προβλήματα του του.

NO COMMENTS

Leave a Reply