Και στην Ελλάδα η ταινία “A Green Story”!

Και στην Ελλάδα η ταινία “A Green Story”!

A_Green_Story_Movie-206x300Σύμφωνα με ανακοίνωση της Feelgood Entertaiment η ταινία “A Green Story” θα έρθει αυτό το καλοκαίρι και στις ελληνικές αίθουσες.

Πιο συγκεκριμένα η  Feelgood σχεδιάζει την διανομή της ταινίας σε διεθνές επίπεδο από τις 18 Ιουλίου, δηλαδή μετά από την πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα, στις 15 Ιουλίου.

Να θυμίσουμε πως η ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα στη ο περσινό Los Angeles Greek Film Festival, αναφέρεται στην ιστορία του Van Vlahakis, ενός Έλληνα μετανάστη από την Κρήτη που ξεκίνησε με λίγα δολάρια στην τσέπη και έφτασε να δημιουργήσει την γνωστή και πολύ πετυχημένη σήμερα εταιρία Earth Friendly Products, ενσαρκώνοντας το αμερικανικό όνειρο.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει οNikaAgiashvili και πρωταγωνιστούν οι Ed O’Ross (“Full Metal Jacket“),  Shannon Elizabeth (“American Pie”), Annabella Sciorra (“The Hand That Rocks the Cradle”) George Finn(“LOL”) , Malcolm McDowell (“A Clockwork Orange”) και ο Billy Zane (“Τιτανικός”). Ο Agiashvili συμμετέχει στην παραγωγήμαζί με τους John Edward LeeΔημήτρης Μπιρμπίλης, Deanna Plascencia και Chadwick Struck.

“Είναιμεγάλη τιμή και πηγή έμπνευσης να φέρει κανείς αυτό το συναρπαστικό Ελληνικό Αμερικανικό Όνειρο στη μεγάλη οθόνη”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Feelgood Entertainment Ειρήνη Σουγιανλιδου. Περισσότερο από ποτέ, είναι η ώρα να μοιραστούμε αυτήν τηνυποδειγματική, αληθινή ιστορίαμετο ελληνικό κοινό.”

Εκτός από την αποκλειστική εκμετάλλευση των δικαιώματαγια τηνδιανομήτης Sony Pictures και τηςWalt Disney Company στην Ελλάδακαι την Κύπρος, η Feelgood είναι επίσης ο αποκλειστικόςδιανομέαςτης οικιακής ψυχαγωγίαςγια την Universalκαι το BBC. Ηεταιρεία αποκτάκαι διανέμει ελληνικές και ανεξάρτητες ταινίες σε όλες τις πλατφόρμες (θεατρικές, οικιακής ψυχαγωγίας, τηλεόραση, internet, VOD, κλπ.) και κατέχει τη διαχείριση των παγκόσμιων δικαιωμάτων διανομής πάνω από 100 γνωστές ελληνικές ταινίες κορυφαίων σκηνοθετών, σε όλες τις πλατφόρμες (θεατρικές, DVD, τηλεόραση, internet, VOD, κλπ.).

Η Indican Pictures διατηρεί όλα τα ξένα δικαιώματα του “A Green Story” και επιπλέον έχει όλα τα θεατρικά, τηλεοπτικά, βοηθητικά καιVOD δικαιωμάτα στη ΒόρειαΑμερική.

NO COMMENTS

Leave a Reply