Ο Theo James στο “Divergent”: ρίξτε μια πρώτη ματιά

Ο Theo James στο “Divergent”: ρίξτε μια πρώτη ματιά

 theo-james-as-four-in-divergent-first-look-photo-01-213x300Ο Theo James πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία φαντασίας “Divergent” και το στούντιο μόλις έδωσε στην δημοσιότητα ένα στιγμιότυπο του James ως “Four”, τον χαρακτήρα δηλαδή που υποδύεται στην ταινία.

Η ταινία είναι βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα  της συγγραφέας Veronica Roth, “Divergent” και αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας. Η ιστορία εξελίσσεται σε μια φουτουριστική δυστοπία και περιστρέφεται γύρω από μια έφηβο, την Beatrice “Tris” Prior, (την οποία υποδύεται η Shailene Woodley) που επιδιώκει να ελευθερωθεί από μια ομοιογενή κοινωνία της, που χωρίζει τους ανθρώπους με βάση τα ανθρώπινα γνωρίσματα. Αφήνοντας την φατριά της εντάσσεται σε μια αντίπαλη ομάδα και ερωτεύεται έναν μεγαλύτερο άντρα τον Four.

Πριν από το “Divergent” ο Theo James πρωταγωνίστησε στο “Underworld: Awakening” και στο “The Inbetweeners Movie”, η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα, ενώ εμφανίστηκε ως Τούρκος διπλωμάτης σε “Downton Abbey”. Ο James γεννήθηκε στην Αγγλία πριν από 28 χρόνια και έχει ελληνικές ρίζες από την μεριά του πατέρα του.

Την σκηνοθεσία της ταινία υπογράφει ο Neil Burger (“The Lucky Ones,” “The Illusionist”), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι  Κέιτ Γουίνσλετ, Jai Courtney, Zoe Kravitz και Miles Teller.

Το “Divergent” σχεδιάζεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Μαρτίου του 2014.

NO COMMENTS

Leave a Reply