Ο Simon Kassianides υποδύεται έναν Έλληνα στη σειρά “Covert Affairs”

Ο Simon Kassianides υποδύεται έναν Έλληνα στη σειρά “Covert Affairs”

72594_120973941295473_911162_n-275x300Ίσως να ξέρεται τον Simon Kassianides  από την συμμετοχή του απέναντι από τον Daniel Craig ως Bond στο “Quantum of Solace”, ή ίσως από τις κατά καιρούς guestεμφανίσεις του σε σειρές όπως  “Burn Notice” και  “Nikita”. Όμως τώρα ο Ελληνοβρετανός ηθοποιός αναλαμβάνει έναν ρόλο πιο κοντά στις ρίζες του στη δραματική σειρά “Covert Affairs”.

Ο Simon Kassianides  για τις ανάγκες της σειράς θα υποδυθεί έναν Έλληνα έμπορο όπλων. Πρωταγωνίστρια της σειρά η Piper Perabo, η οποία υποδύεται μια πράκτορα της CIA, την Annie Walker, γύρω από την οποία στήνεται η πλοκή, καθώς Annie Walker διαθέτει εξαιρετικές γλωσσικές ικανότητες αλλά και το ένστικτο ενός δολοφόνου, στοιχεία που την καθιστούν το καταλληλότερο άτομα για την πραγματοποίηση άκρως απόρρητων αποστολών σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια από τις πολύ λίγες περιπτώσεις όπου παίζω ένα χαρακτήρα με την  πραγματική μου εθνική προέλευση. Λοιπόν “Γεια” σε όλους εσάς τους άλλους περήφανοι Έλληνες εκεί έξω, ” όπως είπε ο Kassianides  σε συνέντευξη του στο Starpulse.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στο Dancer Desert“, μια ταινία που παρουσιάστηκε στις Κάννες τον περασμένο Μάιο και αναφέρεται στην ιστορία του Ιρανού χορευτή Afshin Ghaffarian, ο οποίος διακινδύνεψε την ζωή του προκειμένου να ακολουθήσει τα όνειρα του, παρά την εθνική απαγόρευση σχετικά με τον χορό. Το Dancer Desert” έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο κάποια στιγμή μέσα στο 2013.

Στην τηλεόραση θα δούμε τον Simon Kassianides   στη νέα σεζόν του “Covert Affairs” που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 16 Ιουλίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply