Ελληνικό εστιατόριο ανακαινίζεται στο Food Network

Ελληνικό εστιατόριο ανακαινίζεται στο Food Network

cb4bba397e563dfaf80dbd4c3dfc0e7c-225x300Στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας του Food Network, “Restaurant: Impossible”, ο σεφ Robert Irvine και η ομάδα του κινείται μέσα σ’ ένα ελληνικό εστιατόριο στο Woodstock,  για να αναδιοργανώσουν μια αργή και πτωτική επιχείρηση που διευθύνουν  δύο ξαδέρφια, οι Angelo Paloumbis και Angelo Mourelatos.

Το εστιατόριο, που εύστοχα ονομάστηκε Angelo, άνοιξε πριν από 40 χρόνια και σήμερα διατρέχει τον κίνδυνο της αποτυχίας, με ξεπερασμένη διακόσμηση και μενού, ενώ η οικογένεια χαρακτηρίζεται από ένταση και καυγάδες . Ο Irvine και η ομάδα του έχουν δύο ημέρες και$ 10.000 για να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση.

Μέχρι τώρα, με την ανακαίνιση τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται. Σε ακόλουθη συνέντευξη στο Food Network ο Paloumbis είπε πως “η δουλειά αυξήθηκε έως και 20% και κρατιέται σταθερή.” προσθέτοντας ότι το εστιατόριο έχει τώρα τουλάχιστον 10% κέρδος. “Ξεπληρώνουμε το χρέος μας με αυτό το επιπλέον.” .

Ελκυστικό και σε ένα πιο νεανικό κοινό, είναι πλέον σε θέση να φιλοξενήσει και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Ωστόσο όπως είπε ο Paloumbis κάποια πράγματα μένουν σταθερά, όπως για παράδειγμα οι επιλογές του μενού, στο οποίο προστέθηκε και ένα νέο “Ελληνικό” μπεργκερ με αρνί.

Αν χάσατε την πρεμιέρα του επεισοδίου στις 23 Ιουνίου, μπορείτε ακόμα να δείτε το “It’s All Greek to Me” στο Food Network στις 29 Ιουνίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply