Η Jennifer Aniston το νέο πρόσωπο της καμπάνιας κατά του καρκίνου

Η Jennifer Aniston το νέο πρόσωπο της καμπάνιας κατά του καρκίνου

300-JenniferAniston-jpg_213443-180x300H Jennifer Aniston επιλέχθηκε ως το νέο πρόσωπο της Key στην εκστρατεία για την θεραπεία του καρκίνου το 2013.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης στο θέμα του καρκίνου, έχοντας συνεργαστεί με το Stand Up 2 Cancer και στο παρελθόν.

Η Aniston επιλέχθηκε από τους Saks Fifth Avenue και Entertainment Industry Foundation (EIF), για να εμφανιστεί σε διαφημίσεις στον τύπο αλλά και σε εθνικής εμβέλειας ανακοινώσεις ως μέρος της καμπάνιας που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο. Η καμπάνια, για 15η χρονιά, θα πραγματοποιηθεί προς όφελος του Women’s Cancer Research Fund που υποστηρίζει τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο, ενώ διατίθενται Emilio Pucci T-shirts περιορισμένης έκδοσης με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα tshirts, το οποία προωθεί η Aniston στην καμπάνια, θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Saks Fifth Avenue. Το σύνολο των εσόδων που θα προκύψει από την πώληση των tshirts θα διατεθούν για το ίδρυμα EIF’s Women’s Cancer Research Fund, προς όφελος φιλανθρωπικώνπρογραμμάτωναφιερωμένο στην εξεύρεσηνέων μεθόδωνανίχνευσης, καλύτερων θεραπειών, και ενδεχόμενης θεραπείας για τον καρκίνοτων γυναικών.

 “Είναι τιμή μου να συμμετέχω στην προσπάθεια του ιδρύματος και των καταστημάτων Saks να συγκεντρώσουν κεφάλαια για την πολλά υποσχόμενη  επιστημονική έρευναμέσω του ιδρύματος, EIF’s Women’s Cancer Research Fund”, όπως είπε η Aniston.

Από τα έσοδα που θα έχει η καμπάνια θα επωφεληθούν οργανισμοί όπως οι Cancer Research Foundation, EIFs Womens Cancer Research Fund, Cleveland Clinic, Bostons DanaFarber Cancer Institute, Nevada Cancer Institute και πολλοί άλλοι.

NO COMMENTS

Leave a Reply