Μεγάλα ονόματα έκλεισαν στην νέα ταινία των αδερφών Giovanis

Μεγάλα ονόματα έκλεισαν στην νέα ταινία των αδερφών Giovanis

Ribbet-collage-300x277Τα αδέρφια  Evangelos και George Giovanis έκλεισαν δυο μεγάλα ονόματα για την νέα τους ταινία με τίτλο “Bereave”.

Οι ελληνοαμερικανοί  σκηνοθέτες έχουν στρατολογήσει τον θρύλο του Χόλυγουντ Malcolm McDowell (“A Clockwork Orange,” “Halloween,” “A Green Story”) και την ηθοποιό Neve Campbell (“Party of Five,” “Scream,” “Wild Things”), για την νέα τους ταινία.

Η ταινία, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την καμπάνια για την συλλογή πόρων μέσω της πλατφόρμας IndieGoGo, περιστρέφεται γύρω από τον  Garvey, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με την θνησιμότητα του, ενώ δεν μπορεί να αποκαλύψει στην οικογένεια του το μυστικό του. Νομίζει πως βρήκε τον τρόπο να πεθάνει μόνος του, αλλά όταν η αγαπημένη του σύζυγος, Evelyn, εξαφανίζεται στην 40η επέτειο τους, εκείνος πρέπει να ζήσει προκειμένου να την σώσει. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα ο Garvey θα συνειδητοποιήσει πως η ζωή έχει ακόμα πολλά να του προσφέρει.

Επιπλέον, εκτός από την συγκέντρωση κεφαλαίου για την πραγματοποίηση της ταινίας μέσω crowd funding, στην οποία συμμετείχε και ο McDowell, συμμετέχει στην καμπάνια κατά του καρκίνου. Πιο συγκεκριμένα το 25% των εσόδων που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς έρευνας για τον καρκίνο (μια ψηφοφορία σχετικά με την οργάνωση, θα πρέπει να ληφθούν κατά το κλείσιμοτης εκστρατείας). Όσοι συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορων τύπου ανταμοιβές, ανάμεσα στις οποίες και ένα ολοκληρωμένο αντίγραφο του DVD, ρόλουςστην ταινία, σκηνικά, ακόμη και δείπνομε τον MalcolmMcDowell.

Για περισσότερες πληροφορίες :

Facebook: facebook.com/Bereave.Malcolm.McDowell
Twitter: @BereaveFilm

NO COMMENTS

Leave a Reply