Οι διακοπές της Μαντόνα στην Ιθάκη και οι απαιτήσεις της!

Οι διακοπές της Μαντόνα στην Ιθάκη και οι απαιτήσεις της!

Madonna_Beach_GreeceΗ Μαντόνα επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ιθάκη, για να περάσει τις  διακοπές της αυτό το καλοκαίρι παρέα με την οικογένειά της! Η βασίλισσα της ποπ αναμένεται να φτάσει στο νησί με ένα πολυτελές ιδιωτικό γιοτ σε λίγες ημέρες και θα συνοδεύεται από τα παιδιά τη ςLourdes κα ιRocco, όπως επίσης και τον 25χρονο σύντροφο της  Brahim Zaibat.

Είναι γνωστό πως η Μαντόνα πάντα είναι χαμηλών τόνων όταν στις διακοπές της, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσειςκαι φυσικά τους παπαράτσι… Ως εκ τούτου επέλεξε να μείνει σε ένα αρχοντικό με ιδιωτική παραλία, ενώ αναμένεται να συνοδεύεται από πολλούς σωματοφύλακες οι οποίοι φροντίζουν για την ασφάλεια της ίδιας αλλά και των παιδιών της, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσουν τις διακοπές της σταρ όσο πιο ιδιωτικές γίνεται.

Η 54χρονη τραγουδίστρια έχει βέβαια κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις που μετατρέπουν το νησί στο κατάλληλο μέρος διαμονής για εκείνη. Για παράδειγμα ζήτησε οι τοίχοι να είναι λευκοί, το αγαπημένο της χρώμα, όπως επίσης και να υπάρχουν λευκά χαλιά και λευκά λουλούδια σε κάθε δωμάτιο του αρχοντικού στο οποίο θα μείνει. Η Μαντόνα θα συνοδεύεται, όπως συνήθως και από τον προσωπικό της γυμναστή ενώ παράλληλα ζήτησε madonna-1-300-225x300να υπάρχει πάντα στη διάθεση της δάσκαλος για θαλάσσια σπορ σε περίπτωση που θα τον χρειαστεί η ίδια ή κάποιο από τα παιδιά της.

Οι κάτοικοι του νησιού είναι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της σταρ και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να γίνουν όλα όπως πρέπει προκειμένου να εντυπωσιάσουν την βασίλισσα της ποπ. Μάλιστα προκειμένου να προστατευτεί καλύτερα οι διάσημη οικογένεια κατά την άφιξη της, αυξήθηκε το ανθρώπινο δυναμικό της ακτοφυλακής. 

Η σταρ ποτέ δεν έκρυψε πως η Ελλάδα και ειδικά τα νησιά της είναι ένας από τους αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς.  

Πιο συγκεκριμένα και το 2010 επέλεξε την χώρα μας αφού πέρασε μυστικά τις διακοπές της στη Μύκονο, ενώ έκανε και μια στάση με την  ιδιωτική της θαλαμηγό στην Ρόδο.

NO COMMENTS

Leave a Reply